跳至

首頁

尾頁

複式洋房

咁上星期六12w3去左睇c+ check up..

一照到亞b, 佢又起勢咁郁...仲要不停fing 手fing 腳, 轉來轉去...最搞笑o既係...開頭11w3去贊育照..見到亞b彈下彈下..以為佢打c egg..咁當時個姑娘又冇講話佢做咩啦..咁今次又見到亞b係咁..於是就問下醫生點解會咁...

我: 醫生..點解亞b會咁跳?
醫: (暗暗笑)佢好活躍喎..佢係用隻腳同個頭係到玩囉..當你個子宮好似彈床咁..
我: 係咪男同女都係會咁活躍架?? (因為我聽人講男他通常活躍d)
醫: 唔係喎...依家呢個stage..男女都一樣架..你地個子宮就好似泳池游黎游去咁之嘛....
我: 咁..會唔會食左d刺激o既野會令到佢活躍d架??
醫: 唔好亂咁諗啦..唔關事架...
我: 咁依家睇到性別未呀?
醫: (照左一輪)..你地鍾意仔定好呀??
我: 我同我先生都想生女..
醫: (有少少失望)..拿..呢到有點白..有好大機會係仔..不過依家唔係好準..唔好信咁多住呀..(強調左幾次)遲d大d清楚d先
我:其實仔女都冇所謂o既..想生女先o者...

我依家成日都有亞b彈下彈下個幕仲成日係我腦海中出現...諗到佢就好開心喇~

複式洋房

原帖由 LazyBear 於 10-11-23 13:48 發表
我都好心急想知
又唔敢買衫住, 更加諗唔到改咩名好

仔好女好...名都一早諗好左喇~嘿嘿~

複式洋房

原帖由 小露比* 於 10-11-23 13:58 發表
我都想快d知 ,,
係女的話可以慳返好多 ,,

我做緊個dept 係做童裝..由new born 至10幾歲...無論仔女都好..至少都慳番衫仔果part...

複式洋房

原帖由 小露比* 於 10-11-23 16:09 發表

唔洗錢/有折呀 !? 咁正~~~

有d辦咁囉..冇穿冇爛冇甩色都是旦啦~同埋公司不定期有sample sales...大人細路以至鞋襪帽手袋...好多野都有架..d$$又用黎做善事o既...好正架~

複式洋房

原帖由 sugarhungtse 於 10-11-24 15:00 發表
我上星期去照阿BB又係彈來彈去,照左十幾分鐘,姑娘話你阿B太活躍嗱,完全未停過,仲話佢比原本大左一個WEEK,但我係咁問佢又無咕咕,死都唔答,仲唔比我講野添~ ...

政府做??通常佢地都好官腔..唔答呢D唔CONFIRM O既問題架~

複式洋房

原帖由 lingsau 於 10-11-25 12:52 發表
我都鍾意檢查時醫生輕輕鬆鬆咁~~我WK9時做第一次產檢,都系搵返上次接我大仔個醫生,大仔&C9都有一齊去,醫生見到我大仔,一臉感觸咁講~"嘩!咁快就4年喇~!嘩!!"跟住系咁同我大仔傾計!!都冇咩點理過我同C9!!

到照U/S時醫 ...

不過我都會覺得係個E生nice 先可以咁cc服服咁傾...你個e生都好好喎~ 但係我覺得你同大仔講小b叫佢哥哥哥哥..仲正

複式洋房

原帖由 ha.haa 於 10-11-26 00:26 發表

嘩 ~ 好得意呀 !
明天到我check up喇 , 希望都可以同妳一樣見到BB咁活潑啦 !

得架得架!醫生話大部份嘅b都係咁架!!比多d心亞b同自己啦!

首頁

尾頁

跳至