婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chansuifong 發表於 17-2-18 18:39
我都睇紧中医,有好轉,戒口好重要,辣,煎炸,老火湯,豆腐,好多野都吾食得
...
想問下點解老火湯同豆腐都唔得呢?
我都有睇中醫, 但中醫只叫我戒凍野, 辣同煎炸果d咋.....

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chansuifong 發表於 18-7-27 22:20
老火湯飲得多不好,豆腐可能系有些成份对結節不好,我见有林淦生甲結消,吾知有沒有人試过
...
吓, 乜原來係咁架, 我重好鍾意食豆腐添

水晶宮

剛睇左楊孝祥醫生, 佢望一望我就話我要全切
佢睇左我之前既片同報告, 話係屬於良性, 變惡性機會唔大, 但一路大落去就會壓住氣管, 與其遲早都要做, 索性早d做....
但問左價, 楊醫生做全切要10-11萬埋單
政府做好驚做得唔好有咩手尾跟, 好煩惱

水晶宮

新人物 發表於 18-11-21 09:21
10-11萬,收費都算貴⋯⋯
所以而家想排政府做, 但又驚政府做得唔好, 或者有好大條疤.....
有無jm可以分享下, 政府做全割手術ok嗎? 條疤會否好大條好明顯?

首頁

尾頁

跳至