自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我同樓主反過黎。我男友好想結,但我唔想。可能總係覺得差d 咩咁。
我地拍左6年,但相處好舒服,但就係欠左情侶之間個種感覺,似家人。我明日子耐左就會咁,但我係第二年已經有呢個感覺。
依加拖到咁我都唔知係咪自己犯賤,但你問我嫁唔嫁,我答案一樣,真係唔嫁比佢。
我29,佢32,其實呢個年齡結婚好應該。
但我唔覺得係我未玩夠,我心入面總覺得我嫁比佢會唔幸福。問我原因,我又答唔到,只覺得佢唔錫我,難道我自己有公主病我唔覺?!

子爵府

asweetmom 發表於 19-4-24 13:21
要看他令你感覺"不錫你"的具體事情,你說你沒有情侶的感覺也是一大問題。
...

係呀,我朋友一齊左4年結婚,依加佢地仲係好似sweet , 我指唔係熱戀個種。就係情人個感覺
我同男友係完全冇,我地分開一星期,係會搵大家,但我唔會掛住佢,只係覺得有d 耐冇見。所以我覺得呢段關係就係怪

子爵府

peonica 發表於 19-4-24 13:31
你唔愛佢,佢又俾唔到安全感你,所以就算佢對你好好,只覺得係家人嗰種感情。

我唔覺佢愛我,只係覺得佢都係習慣左有我存在。

子爵府

spellcheck 發表於 19-4-24 14:37
妳以前拍拖係唔係試過d 好窩心又傷心嘅感情?

係 個種sweet 到心會痛ge 感覺 好似有d 野係心入面好興奮又開心

子爵府

asweetmom 發表於 19-4-24 14:12
一段感情之中最少要有一個人持續付出去維持熱度,就是做一些情侶之間才會做的事情。在我的婚姻裹就是我老 ...

我覺得男友想結婚只係因為年齡到,要結婚而且又同我夾到。就係冇左個個因為愛所以要結婚。
我一直都試過同男友傾,但就係冇左個感覺,唔通我已經唔愛佢?

子爵府

Lumon 發表於 19-4-24 17:49
有無嘗試搵番當初拍拖嘅感覺?

想搵,但搵唔到唔知點解就係完全冇左個感覺。對住佢好悶,好悶。
真係好悶

首頁

尾頁

跳至