跳至

首頁

尾頁

複式洋房

count me in pls

複式洋房

唔好係spreadsheet到加e-mail,唔係會有好多宣傳e-mail係咁send黎

複式洋房

email a/c: [email protected]
報名序號: (e.g. 1)
BK name: (e.g. floraykw)
真名: (e.g. Flora Yeung)
email: (e.g. [email protected])
FB name (xxxxxxx)<====加埋好d

複式洋房

Flora你最好back up張spreadsheet,因為人人都可以改資料,我怕有人亂改資料,當然大部份mama都好守規舉<==溫馨提示only

複式洋房

小小意見:
1. 話幫手既各mama講下自己有咩時間同可以幫到d咩手囉,例如我係全職mama 1-5day time都可出外傾野 or only到時負責帶野拎野咁,or 我即可以搵sponsor or 可以當日做d咩幫手咁,個個都話幫十幾廿人到時又係亂架 (p.s 我係可以幫手既,1-5 day time隨時on call,可以搵sponsor呀咁,聯絡呀)
2. 希望報名既mama都係4月mama, 相信其他月份bb都會有大型生日會,唔係4月mama唔好報4月份生日會因只會剝削真係想參加而又真係4月份mama機會

以上話我多事都要講架喇,我都想個活動搞得好

複式洋房

小小意見
1. msn 同 gmail or other mail check返之前講過咩係冇咁方便, msn冇record tim
2. 搞手or幫手既mama最好控制係10個人到,如果10個都搞唔到or幫唔到手既,到時再睇下有冇其他mama幫手囉
3. 係fb 開個 搞手group (private) 係好既,或者用 fb msg 傾囉,咁樣始終對答快d,又唔洗將d未confirm既野post哂出BK到,唔係一陣又太多意見,flora你公司開唔到fb都可以返屋企睇返d msg, 同埋搵1,2個人管理fb d 問題,你就睇實BK咁囉
4. 想多人參加場地一定要大,大既話就貴,我建意大家講下可以俾到既budget作參考,唔係一陣大家嫌貴嫌平咁突然唔見左20-30個家庭參加會搞亂book幾大地方(e.g以2大1小計(200-300)(100-500)呀咁,加人當然再另計
5. 盡快落實邊幾個mama係主幹先有得傾

複式洋房

主幹咪搞呀,我做flora assistant la haha ,我得把聲only 做其中一位幫手既mama就ok既

複式洋房

不如講左邊d媽媽肯做10個主幹先啦

(成為主幹既人員可能要成日要開會or瓣瓣都會搞下,付出時間都會多d,成為主幹之後先會因應大家所長分工合作)

而家應該有
1. Flora (part-time mama)
2. Yoki (Full-time mama)
3. Amytell / Iris Tong (xx mama)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

請各mama最新報名or勇躍參與啦

複式洋房

原帖由 nicole_CC 於 10-11-21 08:28 發表
我係fb之前收到e-mail,join 左,之後你地取消左,但又冇左send返比我,呢家係咪full晒啦?

Hi Nicole 我地冇取消過活動呀,可能你係參加左fb4月23日m記個個唔係我地lee個,個個活動的話就係已經取消左,我地lee個係係5月1日搞既,未full,你想join,pls send yr information bk name, fb name , email and real name to [email protected], flora will send u confirmation mail

複式洋房

1. 請已報名想幫手既mama而我地又冇加你入facebook個籌委會既話,請pm flora多一次

2. 所有想參加may 1 既4月虎bb生日既mama send 以下資料到 [email protected]

a. real name
b. bk name
c. fb name
d. e-mail
e. 人數(a+b+c=adult+bb+children)

複式洋房

Ok add u to our fb action group first

複式洋房

所有想參加may 1 既4月虎bb 生日既mama send 以下資料到 [email protected]

b. bk name
c. fb name
d. e-mail
e. 人數(a+b+c=adult+bb+children)

複式洋房

所有想參加may 1 既4月虎bb 生日既mama send 以下資料到 [[email protected]]1004bb @gmail.com[/url]

b. bk name
c. fb name
d. e-mail

複式洋房

所有想參加may 1 既4月虎bb 生日既mama send 以下資料到 [[email protected]]1004bb @gmail.com[/url]

b. bk name
c. fb name
d. e-mail

複式洋房

提一提各mama, 有冇mama已報名or俾錢沒有收到任何由[email protected]發出既回覆呢,如有send多次呀thanks

複式洋房

1004一歲生日會

詳情:
召集人  :Flora Yeung (BK name: floraykw)
參加資格 :主要是2010年4月份出世BB (因部份BB早/遲產的關係, 所以亦接受3月/5月出世的BB)
舉行日期 :2011年5月1日 (星期日)
舉行時間 :1:30 pm ~ 4:30pm (最終視乎酒店交場時間)
舉行地點 :富豪九龍酒店 Versailles Ballroom 3/F, (凡爾賽廳)
酒店地址 :香港九龍尖沙咀麼地道71號
價錢   :$250/位 (人頭計, 大小同價, 3歲以下免費)

付款限期 :
1) 報名序號 01-101 的 4月BB 家庭 - 06/01/2011 (23:59前)
2) 報名序號 01-101 的 3月/5月BB 家庭 - 13/01/2011 (23:59前)
3) 報名序號 102-119 的 waiting list 家庭 - 13/01/2011 (23:59前)

想知自己序號請看以下連結https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AiEcBxTpeTUXdDZCalJ2QVdlX2JNRFQyLUw2b0ZEdUE&authkey=CPKXsOcJ&hl=zh_TW#gid=0

請符合以上付款資格mama係交錢期內入錢喇,如果合資格者並沒有係今天內收到任何由[email protected]發出既入數通知,請即send email到[email protected] 通知我地,thanks!

另外我地繼續歡迎各mama send 以下資料到[email protected] 報名參加生日會:
b. bk name
c. fb name
d. e-mail

今日中午後報名既mama將會安排係第三輪交錢(分開交錢係方便對數),大概會左1月中後send入數通知俾新報名既mama,請耐心等下, 謝謝

如有任何對此生日會既問題eg有冇位呀咁,都歡迎隨時send email到[email protected]詢問!

複式洋房

由於額滿既關係,請所有媽媽唔好再入錢啦,1月29日或以後入錢既mama我地係沒位俾妳地架,所以妳地入左$恕不退款!請留意!

首頁

尾頁

跳至