親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

ciaochibi 發表於 19-7-27 14:52
最後搞完一輪,唯有自己上網訂另一地區的酒店,不敢再訂service apartment ,所有available 的option都好貴 ...

你指的service apartment 是airbnb?

公爵府

ciaochibi 發表於 19-7-28 21:11
我同agent訂的是service apartment,不是集團式的,個owner話只through兩個途徑訂,並不透過agent,所以說 ...

酒店集團都有service apartment的,你可以直接同owner傾,我相信你果間叫airbnb, 而無論hotel.com agoda呢d 都已經是agent

公爵府

ciaochibi 發表於 19-7-30 00:24
我幫襯的travel agent ,你一search就知,専買VA機票+package, 我5個人,所以選酒店時,大多數選擇只有ser ...

算啦,不好比d不開心的事影響心情,我今次歐遊都有小麻煩,令我開支大左8000幾元,還要有2000元是個女大意,點都好,最緊要問題最後解決到

公爵府

ciaochibi 發表於 19-7-30 08:12
佢hold 住我5萬9洒店$,叫我settle先肯畀

你住幾多日?5萬9?

我在不同國家住19日,酒店集團的service apartment,4 大人都是用左3萬5左右,其中英國住左5晚......

首頁

尾頁

跳至