婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我1開始比左個下馬威99同姑9,所以佢地2個對我好客氣,因為佢令我唔高興我就唔會比bb佢地見,你愈唔出聲佢就愈得戚!如果c6係愛你就會體諒你,我老公從不怪我,因為我罵得佢地有理!bb係我,我有權唔比其他人掂!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你做得好丫,d99好識做戲,想人地覺得我地依d新抱蝦佢..當初我結婚時99對我唔好架,有左之後就360度變.又煲野我飲...不過我知佢想我比佢bb佢湊,佢都有問我,叫我出去返工佢幫我湊,,但我就答佢"我1定會自己湊,如果我比人湊我就唔會生!"我好決絕甘講,佢就冇出聲,佢就同我老公講想湊,但老公知我咩脾氣,我決定左既野係唔會改,加上我唔想比bb99湊,有次佢抱走左我個仔,我就大聲罵佢"做咩呀你,做咩抱走佢!佢係我個仔你(朋)咩抱走佢呀!"之後99再唔敢,,又有次bb大喊,佢抱住bb哄佢,但唔得.姑9又抱都唔得.我想抱返,佢2個阻住我唔比我抱,我就大聲講"行開啦,你地阻住我呀我個仔喊緊呀!"我1抱起就收聲佢地就黑面,跟住我老公返來我就同佢講99姑9甘樣,我話唔想見到佢2個,之後3個月都冇見,3個月後99打比我返去食飯我都有返,不過我唔比佢地抱.姑9叫我比佢抱我話唔好,佢地2個依家對我好客氣!

首頁

尾頁

跳至