婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我有個囝,,希望將來唔好有個甘既新抱,,如果唔係我零願當生小個!
--冇錢學人係私家生
--有錢唔還仲住埋99間屋
--老公買野比自己呀媽又嘈
生個仔落黎係唔係要99養埋呢?
自己個老公搵唔到幾多就慳d洗,,仲要扮富貴去私家生,,生完又唔找數要個99比住先
我夠係開刀啦,不過我係政府醫院生,,埋單$350

公爵府

原帖由 sukili1981 於 10-4-17 12:35 發表
嘩~~~呢度好小會俾人圍插嫁喎,樓主真係要檢討下喇

咪係!!依度好小比人插..有時我覺得個新抱唔岩都大把人幫,,樓主你都算經典

公爵府

心抱,我有睇過你d post架,不過冇回之ma~

其實樓主要係私家生係唔係大陸同胞呀?
我成日係婆媳度浦都未見過甘自以為是既人
結婚生仔係你同你老公既事,,關你99咩事呀,,佢大可以唔理你唔幫你找數,唔比你住係佢度
你講到甘唔開心點解唔返你娘家住呀??

公爵府

原帖由 PCCW2319 於 10-4-17 15:57 發表

唔還錢, 仲要人服待你.......樓主你真係

如果借錢比你地既係你父母, 你C6話冇錢, 唔還比你父母. 我諗你就真係會拎刀斬佢啦.

我諗如果係佢父母借錢比佢佢1定唔會還,,叫老公還錢咪等於自己冇左d錢,,佢睇錢甘重要,,我諗佢會話父母比錢佢生仔係應該!

仲有佢每月還8千包括5千家用,我諗佢都係當埋果5千家用係還生仔費

以上只係我個人睇法同想法

首頁

尾頁

跳至