跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

每四堂一個單元 $600 or 少於$600
日期 : 21/7 , 28/7 , 5/8 , 12/8
時間 : 4:00 - 5:00pm
地點 : 大埔 (確實地點待定)
人數 : 6-8個家庭

***請留意以下幾點 :
1) 由於是外展, 所以用具一定比到佢地中心玩少d.
2) 時間上冇得選擇, 因為佢地要上晒佢地中心既堂之後先入來大埔, 所以時間需要晏少少.
3) 佢話四堂係有連貫性既..所以四堂為一個單位.
4) 要一次過付款

如果有興趣, 麻煩請準備報名, 因為我下星期就要confirm係埋尼d日期, thanks!

chicchic05
henhen

男爵府

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

好啦...而家人齊啦....正式開班!!
麻煩請填返以下資料 :

Login ID.......真名..........BB名.......年齡.......性別
cwinnie......Winnie........GiGi.........19M.......F
henhen......Clara..........晉晉.........19m.......M

男爵府

有呀話...下低見到剛剛8家人, 應該有你份, 除左你, 仲有1個mami未填返
水啦...唔sure 我有無份添.......

男爵府

好啦...而家人齊啦....正式開班!!
麻煩請填返以下資料 :

Login ID.......真名..........BB名.......年齡.......性別
cwinnie......Winnie........GiGi.........19M.......F
henhen......Clara..........晉晉.........19m.......M
chicchic05...crystal......學學..........21m......M
chu87377.....Ivy.........lok lok.......20m.....F
nawbb..........Tiffany......Jason........14m.....M
eudoraBB......Mandy.......樺樺.........14m.....F
mama1210.....Mandy.......汶汶........24m.....F
HeiYanLeung.................... 希甄....... 24m ....F

男爵府

唔好意思呵, full左喇....已經有8個小朋友! 下次有機會一齊玩啦  [quote]
BBJohnathan 寫道:
Hi,我(loginID:BBJohnathan)想报名,Baby资料如下:真名:Johnathan
BB名:Fung Kuk
年龄:14M
请问付款方法

]

男爵府

原文章由 chu87377 於 07-7-21 21:31 發表
不過下個星期老公又吾得閑陪我同lok lok去

我咪又係....下個星期得我1個, 仲要如果阿晉晉少爺又黎料, 我就真係玩完.........

男爵府

原文章由 chicchic05 於 07-7-23 09:55 發表
咁大家玩完第一次既感覺如何呀

雖然晉晉冇咩點玩到, 起碼見佢後尾都走黎走去, 下次要早d同佢warm up 先.overall都開心架, 仲有阿蛇教d野都幾有用, 我自己都學到野.

男爵府

原文章由 jellybaby 於 07-7-23 14:02 發表
Callum is too young to learn anything, just he had fun and me and my hubby learnt some new ways to deal with him....

Callum is smart wor...... Chun Chun is too shy, anyway we have fun there.

thank you for being our camera man

男爵府

記得聽日playgroup呀!

PlayGroup 資料 :

地址:大埔太湖花園1期會所排舞室 (已book場 4 - 6pm)
上課時間:7月28日 (星期六) 下午4時30分至5時30分

如果o係太和路o個邊入(即係翠怡花園行人隧道), 會所就o係你上完樓梯既右邊就係, 入到去要落樓梯.

如果搭的士, 入左屋苑再行去泳池(通常落車o個樹都有管理員, 可以問下佢地)o個邊就見到架喇.

如果都係唔知就到時打電話俾我啦 (9056 7545 clara)

[ 本文章最後由 henhen 於 07-7-27 14:01 編輯 ]

男爵府

原文章由 jellybaby 於 07-7-27 16:50 發表

Sorry ah! Cause the photos are way to big to send via email, i won't be able to send them! however, i can burn you a CD if you like?

唔洗sorry.....我俾條memory stick你幫我upload入去都ok架.

男爵府

[quote]原文章由 jellybaby 於 07-7-29 20:58 發表
Also i found the "cutting" toys on magzila.com, they sell them in sets there are 7 sets and $30 each

Thanks for you sharing.....

晉晉星期6玩得好開心.....佢o個晚仲發開口梦.

男爵府

各位MAMI, 下一堂PLAYGROUP資料如下:

地址:大埔太湖花園1期會所排舞室 (已book場 4 - 6pm)
上課時間:8月5日 (星期日) 下午4時30分至5時30分

男爵府

原文章由 mama1210 於 07-7-30 13:36 發表

wooo 今個星期黎唔到上堂, 一定會miss 左好多野:-( :-( :-(

叫工人同汶汶黎囉.....

男爵府

原文章由 eudoraBB 於 07-7-31 11:55 發表
HELLO!!我覺得這個阿sir教得真係幾好,請問大家有沒有興趣再攪如果有興趣都差唔多時間要再book,大家有沒有意見

我都想再繼續上堂, 同以前join o個d playgroup, 依個阿蛇真係有d料到 自己都學到好多野

男爵府

原文章由 jellybaby 於 07-7-31 13:05 發表
count me in too!

好呀! 如果我地可以繼續上, 晉晉一定會好開心

男爵府

因為個playgroup仲係試堂階段, 所以會預留俾左現有既參加者先(名額:8個), 其他會按先後次序作後補:

1.樺樺
2.晉晉
3.學學
4.CALLUM
5.JASON
6.樂樂
7.GIGI

後補:
1.ZKBABY
2.POOH 2005
3.AMYBABY

[ 本文章最後由 henhen 於 07-8-1 23:59 編輯 ]

男爵府

各位有興趣參加我地尼個PLAYGROUP既請留意!

我已跟負責既導師傾左續堂既事啦, 亦都有意加開多一班
但由於時間比較FULL, 所以只有以下幾個時間供大家選擇

A) 逢星期日下午4:00 - 5:30
B) 逢星期日下午5:30 - 7:00
C) 逢星期六下午7:00 - 8:30
D) 逢星期六下午8:30 - 10:00
E) 逢星期五下午8:00 - 10:00

我會等大家投票完再決定邊個時間, 再給各位報名.
***原先已參加的8個家庭將有優先權參加及選時間***

時間
1.樺樺
2.晉晉 A
3.學學
4.CALLUM
5.JASON
6.樂樂
7.GIGI

後補:
1.ZKBABY
2.POOH 2005
3.AMYBABY
4 . BLUE
5 . iieebb

男爵府

請各位有意參加的投票(請填名, 如所有時間都ok, 可以全部填)
我會選最多人ok既時間去同導師傾, 謝謝!
A)-gigi, 晉晉
B)-gigi
C)-gigi
D)-gigi
E)-gigi

男爵府

請各位有意參加的投票(請填名, 如所有時間都ok, 可以全部填)
我會選最多人ok既時間去同導師傾, 謝謝!
A)-gigi, 晉晉, Callum ,lok lok,樺樺, 學學
B)-gigi, 樺樺, 學學
C)-gigi,樺樺, 學學
D)-gigi,樺樺, 學學
E)-gigi ,樺樺, 學學, 晉晉

男爵府

原文章由 jellybaby 於 07-8-28 00:05 發表
hai ya!! been trying to post here for about 6 times hope it works now!!

this weeks photos!

CLICK HERE!!

真係唔該晒, 次次都同我地影咁多相

首頁

尾頁

跳至