自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

c啦.... 好似會吹正.....
唔好啦!!! 星期日亞女生日呀:-(
鮎魚呀~鮎魚!!!! 返去菲律賓玩多幾日先啦

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 10-10-19 11:20 發表

預祝你囡囡生日快樂

多謝~
本來想同佢去迪迪尼玩埋halloween.... 依家咩都無啦....

水晶宮

點都好, 大家要買家餸先~

水晶宮

原帖由 sitab 於 10-10-19 12:54 發表

我都係呀...諗住星期五去...而家....唔駛去啦...我仲要已經拎左假...而家無啦啦晒左一日假.....

我老公都拎左星期日...... 無左日假啦......
提早買個蛋糕係屋企切啦

水晶宮

原帖由 jutau 於 10-10-19 16:27 發表
我個friend話深井浪翠園一風大就要沿路游縄上山返屋企, 今次打咁大風, 睇怕縄都吹甩啊, 人同縄一齊fing fing下~
帶備攀山工具返家就差不多

乜係咁架...?!
佢住第幾期呀??

首頁

尾頁

跳至