美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

原文章由 happymandy 於 08-3-21 21:08 發表
想問下要點先可以做到會員?係咪買所有nu skin既野都有折?因為我想買佢既護膚品

spa gel costs more than $100 for 4 times, very expensive!!

洋房

這部spa機對減肚腩沒有多大效用,朋友話Nuskin的寰宇領袖也在她的美容院减肥和减肚腩。

洋房

原文章由 ml6331 於 08-4-3 16:57 發表

E..........係咩.......你點知架hehe

我朋友在這間美容院做,詳情不便說太多,以免影嚮她。

洋房

原文章由 RoseTutoria 於 08-4-10 00:02 發表
我用開果隻 gel 係搽身, 我以為 firm 面要用另一隻 gel, 所以咪問要幾錢囉, 原來可以共用, 等我今晚試下先.

點解我唔直接問賣機俾我果個人? 因為佢當初話教我一種源自美國的減肥法, 只要配合 spa 機用, 效果就好 ...

做傳銷的很多時為了賺多些錢,便会厄你買一大堆產品,所以我從來不会信傳銷or sales 的話。她們講到隻產品天花龍鳳,又話收乜收乜,連跌打都話得,信你先至奇!

洋房

原文章由 我想生三個 於 08-4-11 10:09 發表

係呀,呢度真係好多傳銷人,乜都講得出:我自從用咗Nx Skxx 之後,就唔會再想用其他產品....... Nx Skxx能醫百病,Nx Skxx無所不能,我托塔都可以應承你........
上嗮腦........ ...

Eat to die, nobody care.
Money! Money! Money! You can make people do anything!

洋房

原文章由 RoseTutoria 於 08-4-13 00:17 發表
真係好 "巧合"呀, sell 野俾我果個 "前朋友"又係咁講野架, 不過佢
sell 180 條 line 護膚品, 佢又係話只用在半邊面, 等人可以比較下, 真係"橋"唔怕舊, 最緊要你受.
...

豈不是变了鍾無艷!!

洋房

原文章由 precious.moment 於 08-4-16 02:24 發表
我腳仔酸痛也會用Spa機來luk吓!
luk完會感覺好好!!

luk腳要唔要用gel?

我搽安美露都有效。

洋房

原文章由 我想生三個 於 08-4-18 13:01 發表
神奇萬用機,叮噹都甘敗下風.......

真真唔明,這部spa機是研究出來美容收身,為甚麽你地話可以用來醫跌打,美國佬也懂得跌打風濕???? 是否你地亂禁用,把這部機當做神仙機???

洋房

原文章由 fatbabymother 於 08-4-20 17:55 發表

家有NxSkxx Spa機,風濕跌打唔使怕。

離子要配gel, 醫跌打用那個spa頭, 配那隻gel?

首頁

尾頁

跳至