跳至

首頁

尾頁

大宅

第時生左會比奶奶湊, 因為佢住我樓下(3/F), 不過佢屋企一向冇窗花, 頭先同佢講遲D要整返D窗花, 不過佢話唔使呀, 佢咁細等佢第時返學嗰先, 我老公已經話咁等佢跌左落街執得返先再講呀, 我咪話你唔好以為你睇得佢住, 唔怕一萬最怕萬一呀.....

仲有我99佢一向有買開馬仔, 佢話第時叫BB喺馬會門口等佢喎, 我聽到即刻火都黎......

借個位黎發洩下啫, 我一聽到佢第時打算點湊我個B, 我真係冷靜唔到.....

大宅

StevenYo 發表於 11-4-23 12:44
哈哈..你99咁搞笑嘅~~~~~~~
你同佢講呀! 你唔裝返啲窗花, 唔駛旨意我畀個孫你湊呀!!

首先我一D都唔覺得佢係想攪笑, 佢有投注戶口架, 不過佢都鐘意去街買...

大宅

miss0217 發表於 11-4-23 14:51
真係叫99唔好睇小依家d b...我c6個表姨甥7個月大, 自己跌咗落床都無人知, 好彩係床唔係窗...仲要屋企三個大 ...

我99成日覺得自己係萬能架, 咩都識咩都做得黎, 同親佢講咩佢都話識, 又話自己得, 講佢又唔聽., 不過有D嘢都係要強制性執行架啦.

大宅

zitzai 發表於 11-4-23 14:55
我屋企都係 3 樓,O個日先同老公講我一定要裝番O的窗花。我地諗住請工人,同埋都唔好剩係話晒工人唔小心啦 ...

我咪咁話佢囉, 一陣抱住佢SIN腳咁點, 仲要佢地成日開大晒D窗架, 天時冷都係架, 攪到間屋仲凍過條街....

真係激都嘔血~

大宅

venus1834 發表於 11-4-23 15:04
我D朋友都係等小朋友比較大先奘窗花的

問題係, 佢地好多雜物個同埋梳化, 都好近個窗, 怕第時亞B好易爬上去呀..

大宅

FuiYee123 發表於 11-4-24 00:04
好彩我應該冇呢個問題~COS99地住地下~所以窗花已經裝好哂~佢地又唔賭馬~同埋佢地超痕有孫抱~所以我覺得佢地 ...

我99都恨抱孫架, 不過佢個人好有主見, 成日覺得自己好啱, 同佢講嘢一係就要態度強硬, 一係要講到發脾4, 佢咪死死氣聽囉, 不過第時佢睇我個仔嗰陣, 我又返工控制唔到.........

大宅

Ms.CKI 發表於 11-4-23 16:38
我覺得有無窗花都無咩大問題..
因為我屋企有戈d紗網同埋個窗都好高-,-
但係叫佢係馬會門口等以個就接受吾到 ...

我成日見到D人坐晒喺馬會出面, 成班賭鬼已經唔鐘意, 仲話叫我個B去馬會等佢, 我真係即刻爆炸..

大宅

FuiYee123 發表於 11-4-24 00:20
其實係佢主動話要湊定係你地要求佢湊咖?
如果佢主動話要湊既~你叫你老公REQUEST佢要點囉~
如果係你地叫佢 ...

我係一萬個唔願意比佢湊架, 不過我老公知佢好恨抱孫, 佢又冇嘢做又住得近, 同一定會湊我個B, 先話比佢湊..

我地有打算請工人架, 不過我99覺得自己係萬能, 咩都自己做, 有時去親戚屋企食飯, 人地有工人佢都搶住去洗碗嗰D人, 所以係冇可能請工人!

仲有我老公一話比佢知我有左嗰陣, 佢即刻講咁個B你地唔使湊上去, 夜晚都喺我到瞓得啦, 我即刻同佢講, 叫佢唔好諗多左, 喺佢道過夜一定冇可能, 我生個仔唔使見生黎做咩....

首頁

尾頁

跳至