自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉~而家d人真係痴線,我以前住果度樓上又係,每晚拉枱拉椅or10點幾鑽牆,每朝4至5点在房上面敲地下,每日下午6時起一定剁豬肉餅,重有好多.................

大宅

所以我而家好憎煮肉餅,简直唔想聽到果d声,但係我c6中意食,我唯有焗住間唔中應酬下佢(出唔倒圖)
原帖由 baby_chu 於 09-9-23 10:15 發表

嘩... 日日剁肉餅?!?!?! 哈哈哈~~~ 肥死呀~~ 哈哈哈~~~ 6點都早喇... 我隔離... 8點幾9點先剁呀~~~

大宅

我直頭怕鬼左,我將d肉切晒做肉粒跟住求其剁幾下就算
原帖由 baby_chu 於 09-9-23 10:36 發表

我C6唔知又係點解鐘意食肉餅... 聽到隔離整得咁嘈,諗起自己整都會係咁... 所以真係好怕,所以就算我整,我都會喺 "針" 板下俾墊啲毛巾先整... 盡量減低聲浪嘛.... ...

大宅

唉~d實q求求其打份工,佢遇着d惡既佢地都冇哂符,扣セ鬼分丫,呃鬼~楼上有心玩野,佢就睇實個cam,就算報警佢係cam一見到警察黎佢就靜哂,你又奈佢唔河啊へ
原帖由 @iris@ 於 09-9-23 11:07 發表
真係呀!我問過個主任,佢自己都話係外判,而且半年內都換左2次人,而我問隔離左右既,佢地都話好好彩,樓上既都好早就訓,就算唔係早訓既,都無話半夜拉櫈,睇黎係我地唔好彩,都有想過裝修既錢用左就算,希望可調遷,但房處話呢個理由唔可 ...

首頁

尾頁

跳至