自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

3隻色我都搵到.......但無我SIZE.......點算:-(

子爵府

可能我去d著通賣bra既舖頭.....所以無啦。
等我聽日去千色店個d專門店有無啦...希望有啦

原文章由 CarChu 於 08-1-23 16:47 發表
你 mud size? 咁勁!.

打電話去永安, sincere 找女裝內衣部, 問一下sales, 我昨天亦是這麼做...因為我想找正在做特價的model 所以才去了二間公司.

子爵府

我覺得莎娜美個d款幾靚

子爵府

又幾好提議喎:loveliness:
原文章由 CarChu 於 08-1-23 21:21 發表
咁, 如果要"騎過年...由年頭旺到年尾又由年尾旺到年頭" 便要晚上十一時前洗白白穿新bra.

我有一個想法...亦打算這樣做, 不知可行否:

橫豎家中有貨...
以後每月初一都穿紅色,
每月初二都穿黃色
初三穿紫色 ...

子爵府

我仲欠紫就買齊啦。
莎娜美出左隻金色.........好靚架。
紅色我就買左WACOAL

原文章由 MM2005 於 08-1-24 13:58 發表

吓要咁做,真係唔知呀

子爵府

莎娜美專門店銅鑼灣,尖沙咀,屯門,荃灣等等先有專門店
另外,普通賣BRA既舖頭都會有,你可以去睇下,SIZE:70-80B/C CUP。款式可以睇下雜誌。

http://www.satami.com.hk/product/Fancy%20Bra/p5.html#

原文章由 CarChu 於 08-1-24 22:05 發表
莎娜美在吉之島有嗎, 因我星期六會去太古.

子爵府

終於比我買比紫色啦,哈哈,又係好靚架.......你wacoal既young line,我都係今日行開先知wacoal 有 young line,早知行埋今日先買啦,young line D 款靚d。

子爵府

WACOAL 既young line呀,我都係係wacoal搵唔到紫色

70-85 既 D, E 都有架

行左好多間, 只係得wacoal既紅, 黃色有我size, 重欠紫色呀....嗚嗚嗚, 邊度有大size既爸爸呵

[ 本文章最後由 goofyszesze 於 08-2-1 22:52 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至