自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 零加BB 於 10-9-15 16:34 發表
鞋王29 + 前港男, 有辦睇!得到一時的快樂, 失去更多將來的快樂...

你搞錯啦,佢唔係29,係39先o岩
不過係咪失去更多將來快樂呢?又未必喎
你睇鞋王點對佢?自己背住老婆偷食,女都生埋就得,但就要求人o地對佢專一,不可與其他人交往?咩道理呀?
之後仲要追收送比39 o既禮物,話係有條件餽贈~
我唔覺得做人39可以有幾開心幸福可言囉!

我又講下我朋友經驗,佢又係有個專業人事,拍拖差不多十年男友a,男友a家底豐厚,加拿大籍華人,畢業於加拿大名校,受聘於london大公司,又係出附屬卡乜乜物物咁,
但我朋友最後飛甩男友a,揀o左男友b,男友b澳門人,月入一萬,無物業揸手。

我地圈中朋友聽到佢話飛甩男友a,要同b結婚,個個都o咀,都有勸佢諗清楚,唔好後悔等等。
後尾先知男友a表面好好,原來脾氣火爆,曾經對朋友動粗,最難頂係小心眼,疑心大,兼佔有慾強,自以為高人一等,覺得我朋友高攀佢等等,加上佢係事業心極強,無時間陪我朋友之餘只會以金錢彌補

so far我朋友同男友b結婚五年,仔都三歲,感情好到不得之了!我o地班老死又一次跌眼鏡 同埋個男人真係好顧家,兼且又有上進,雖然唔係咩大富大貴,但都叫做夠洗夠用

所以,凡事真係唔好睇外表,你應該慶幸你老死忠於自己,忠於愛情!!

複式洋房

好文分享中有篇好文可以參考

http://forum.baby-kingdom.com/re ... 55&goto=newpost

首頁

尾頁

跳至