自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

香港啟德碼頭出發的環遊世界郵輪之旅,即將於 2015 年 3 月 4 日啟航。

環遊世界航程:

橫越兩個多月的旅程,由香港啟德郵輪碼頭發船出發,於海上航行兩天到達首站越南胡志明市,然後經過東南亞城市包括:泰國布吉、斯里蘭卡可倫坡、馬爾代夫馬里,再進入中東地區,先停泊於阿曼塞拉萊、埃及蘇克奈泉(開羅),途經蘇伊士運河沿途觀光。

接著正式邁向歐洲,展開地中海旅程,遊走希臘、意大利、法國、西班牙、萄葡牙等多個國家主要城市後,以 7 天時間橫渡大西洋抵達美國紐約,停泊邁阿密 1 天後向南美洲出發,到達牙買加,再經巴拿馬運河,然後到墨西哥,再返回美國洛杉磯、三藩市,再到夏威夷,美洲之旅後航行往日本橫濱,最後於上海離船結束旅程,連同香港總到跨越 28 個城市!

12 月 22 日前報名及繳付全費,入住海景房每位由 $175,999,如以渣打信用卡繳付全費可額外獲每位 $2,000 折扣
請先登入網址免費登記成為永X會員,方可享優惠

有興趣嗎?

侯爵府

引用:我都有睇呢個adv.+兩條友要四十萬,我都想

原帖由 kennis_t 於 14-12-11 發表
我都有睇呢個adv. 兩條友要四十萬,我都想知有幾多人會參加只有國內同胞?

...
與同胞被困一條船兩個多月

侯爵府

引用:Quote:原帖由+bkfans+於+14-12-11+發表17萬

原帖由 喵喵miu 於 14-12-12 發表
我都係咁話,架船 titanic 咁大都好, 84 日咩設施都玩到厭啦,被困在海中心幾個月人都癲

...
自由行慣,就算老左都會覺得咁玩好悶。

侯爵府

引用:Quote:原帖由+mugtaitai+於+14-12-13+發表

原帖由 喵喵miu 於 14-12-14 發表
無得上網真係生不如死
香港習慣機不離手

首頁

尾頁

跳至