跳至

首頁

尾頁

大宅

我都有參加呀。可能聽日會見到面呀 ^.^

原帖由 hoho80 於 09-12-5 11:32 發表

有呀, 剛有到email明天去參賽, 延軒唔去得呀, 我重以為可以見到延軒添

大宅

我係A407呀,亞仔一放落地就要爬嗰個呀...哈哈,你個女爬得好快呀^.^

原帖由 moklam 於 09-12-7 14:21 發表
會唔會我地琴日已經見左面呢?

我no. A406 呀...

大宅

Hello Moklam,

係呀, 我亞仔一落地就要爬...哈哈。1月1日有爬行大賽咩, 係邊呀? 有都可以參加喎。
我其實想比亞仔接觸多D BB 呀,哈哈!!!

原帖由 moklam 於 09-12-10 00:03 發表
HELLO HELLO ~~~

唔知幾時有相睇呢???

你地會唔會參加1月1日呀?

mamajwong: 哈哈...你好!有機會既...你會唔會帶BB參加1月1日個爬行大賽呀?

bbpakkiu: HELLO...我記得啦...你仔仔同我女女未開始已經想衝出去喇.. ...

大宅

原帖由 moklam 於 09-12-10 18:22 發表
Thank you ar ...
我老公話應該好多BB參加,唔知亞仔到時好唔好反而驚咗咁多BB一齊...哈哈!!!
我地要睇吓點HELP亞仔扮熊熊造型,因為要send photo 比佢地,都幾難喎。哈哈

新港城中心元旦熊BB爬行大賽
舉行日期:2010年1月1日下午2時

Dress Code:熊熊造型禮服
6-12個月大BB, 將個人資料, 參賽BB及禮服照片 email 至 [email protected]
12月20日截止

我都想亞女接觸多d bb.....

...

大宅

moklam mama,

Did you join 10/20 christmas party ?

原帖由 moklam 於 09-12-10 18:22 發表

新港城中心元旦熊BB爬行大賽
舉行日期:2010年1月1日下午2時

Dress Code:熊熊造型禮服
6-12個月大BB, 將個人資料, 參賽BB及禮服照片 email 至 [email protected]
12月20日截止

我都想亞女接觸多d bb.....

...

首頁

尾頁

跳至