跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都係咁話呀! 响mama個肚入面谷肥d先~~~哈哈!
我揀咗3/27 (前2weeks) 開刀呀, exciting~~~

原帖由 Virginia_Arare 於 10-3-18 21:16 發表
距離4月好近, 一定有更多媽咪報喜啦~ 不過我應該冇咁快...4月底先啦~ BB 要住夠先好出來玩呀!

複式洋房

我呢個星期六會上午開刀, 都係囝囝嚟0架!!!
係咪虎年特別多老虎仔呢? HAHA

複式洋房

忍耐吓啦!
唯有諗亞B响肚入面住耐D, 儲肥D囉! HAHA

原帖由 unicath 於 10-3-25 22:31 發表
我前日朝早有規律咁痛,入左院,之後見紅...仲以為生得...點知,入左院之後,全程都係開得1度,今日d痛仲要冇晒><

o係醫院每次見到有產婦俾人推落去產房都好羨慕,好想快d到我 ...

複式洋房

2010年4月媽咪 報喜區

祝各位媽咪都平平安安沖線呀﹗
如果各位有四月媽咪既好消息,
就係度留言啦
~~(
可以copy & paste咁一路update)

1. Vicki (囡囡) 18/3 威爾斯 5.4磅
2. Tony爸 (囝囝) 20/3 QE 2.33KG
3. Vava ( 囝囝). 21/3 法國. 3.25KG
4. Agnes (囝囝) 24/3 聖保祿 3.38KG
5. Sbux (囡囡)24/3. 荃灣港安 6磅
6. littleair (囝囝) 24/3 威爾斯 2.415kg
7. ~mac~ (囡囡) 25/3 法國 6磅6
8. googoobear (囡囡) 26/3 法國 6磅6
9. hpleung (囝囝) 27/3 法國 6磅6
10.Eana(囝囝) 27/3 廣華 3.03kg
11.elainewwy (囝囝) 27/3 法國 3.1kg (6.8 lbs)
12.魚小姐 (囝囝) 28/3 仁安 5lbs15
13.DalaDala (囡囡) 30/3 養和 3.04kg

複式洋房

我個囝囝都出咗世喇!
各位待產mummy努力呀!!!

複式洋房

2010年4月媽咪 報喜區

祝各位媽咪都平平安安沖線呀﹗
如果各位有四月媽咪既好消息,
就係度留言啦~~ (可以copy & paste咁一路update)

1. Vicki (囡囡) 18/3 威爾斯 5.4磅
2. Tony爸 (囝囝) 20/3 QE 2.33KG
3. Vava ( 囝囝). 21/3 法國. 3.25KG
4. Agnes (囝囝) 24/3 聖保祿 3.38KG
5. Sbux (囡囡)24/3. 荃灣港安 6磅
6. littleair (囝囝) 24/3 威爾斯 2.415kg
7. ~mac~ (囡囡) 25/3 法國 6磅6
8. hastergigi ( 囝囝 ) 25/3 聯合 2.7kg
9. googoobear (囡囡) 26/3 法國 6磅6
10. hpleung (囝囝) 27/3 法國 6磅6
11.Eana(囝囝) 27/3 廣華 3.03kg
12.elainewwy (囝囝) 27/3 法國 3.1kg
13.魚小姐 (囝囝) 28/3 仁安 5lbs15
14.PurpleLover (囡囡) 29/3 仁安 6.4lb
15.DalaDala (囡囡) 30/3 養和 3.04kg
16.amybaby (囝囝) 30/3 廣華 3.00kg
17. yingying(囝囝) 31/3 PWH 3.15 kg
18. creamy ma
19. N娜

複式洋房

我無搽body lotion! 依家只用姜水抹身, 勁想洗頭&沖凉~~~

原帖由 googoobear 於 10-4-4 00:05 發表
想問下開刀的媽媽, 帶左束腹帶, 會唔會塗body lotion在肚?

首頁

尾頁

跳至