單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

[quote]原帖由 moon_moon 於 10-3-1 15:41 發表
請問除左BBQ重有咩野玩架? 有無幸運大抽獎架? 講笑炸..我月尾出差,好想帶細路出來同大家玩下呀,價錢幾實惠wor...一於報名先
各位快點報名啦...又齊齊出來渡過快樂既周末...yeah yeah..

1/ moon + 1女 +1仔
2. Pooth + 1 仔
3. 美瑩 + 1 女

快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

大宅

原帖由 Chunma8083 於 10-3-5 00:25 發表

難得今次有大仔參與, 諗住有人陪阿仔, 點知佢都係唔肯跟我去呀:-(.

我大仔都唔肯跟我去, 如果你可以放低個仔, 不如自己來啦 ! 傾下 講下 笑下, 人都開心d 架 ~

大宅

嘩 ! 陣容頂盛bor~

呢幾日我咳到亞媽都唔認得, 食左藥又溫溫地,
都唔知星期六去唔去到bbq 添 ?

希望到時無事啦 ~

大宅

原帖由 moon_moon 於 10-3-11 22:39 發表
我現只欠以下幾位朋友電話就完成我phone list lar..
Ivan媽媽
brightb2b
apple
flower_ng (我唔見左你電話呀,唔好意思呀)
Carmanaa

麻煩pm我啦..

Vane/brightb2b,
pm你地email我 , 我email比你地啦, thanks.

...

moon,

幾點在彩虹地鐵站集合 ?
我同亞仔講, 媽咪病病唔想去, 佢話唔制喎 ~
激屎人啦 ~

大宅

原帖由 酸棗仁 於 10-3-11 22:46 發表

惡人自有惡人磨! he he...

你話邊個係惡人呀 ?
過份 ~

大宅

原帖由 vane 於 10-3-11 23:06 發表
係....深水埗亞伯...呀!.

係lor, 亞伯都咁惡, 作死佢啦 ~

大宅

原帖由 eric5354 於 10-3-12 01:55 發表

我以前係附近玩過。好多蚊架。

各位如果有蚊貼或蚊怕水比小朋友會好少少。

大家玩得開心D!

謝謝提點 ~

大宅

vane & 維豬豬,

你地就好啦 ! 咁快返到屋企 ~

大宅

謝謝聖誕美人 及 波波 !

聖誕美人moon moon,

謝謝你悉心的安排及禮物, 各大朋友及小朋友都好開心!

波波:

因為有著妳, 我們才可以有人情價, 謝謝妳 !

首頁

尾頁

跳至