單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 vane 於 10-1-1 22:01 發表
謝謝亞poon安排今天的活動...
亦好希望大家新的一年有好的開始,天天都開開心心

唔好客氣, 最緊要大家開心姐 ~
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

大宅

原帖由 qc1995cheung 於 10-1-1 22:43 發表
今天能夠見到大家真係好開心,亦給了我很多啟發.多謝.

有時收收埋埋好辛苦架, 見多d 人,同人溝通下,也許會有所得著。

大宅

原帖由 FlowerNg 於 10-1-1 23:02 發表
今日的活動好成功,你的功勞好大,食到好飽,好開心。多謝你!

你你你.......仲咩同我咁客氣 ?
最緊要大家都開心嘛 ~
我無咩食嘢, 好快就肚仔餓添~

大宅

原帖由 wayso 於 10-1-1 23:33 發表
見你地咁開心,有d唔抵得添:;pppp:

你又唔來 ?

大宅

原帖由 wayso 於 10-1-1 23:43 發表
見你地嗰個又大又細咁,我得一個,同埋真係比較自閉,今日有諗過架,不過隻腳唔聽駛囉,驚去到會咩囉

下次唔好自閉啦 , 出來見下人~

大宅

原帖由 charmaine_1 於 10-1-1 23:16 發表
pooth
charmaine妹妹thank you 各位EE

charmaine妹妹好乖, 好可愛 ~

大宅

Fiona0235, ohlove416 & veronica0731 :

小女子只是略盡綿力又何足掛齒,
最重要是大家開心啫~

大宅

原帖由 moon_moon 於 10-1-2 09:47 發表
嘩,我諗你地真係食得好開心喔,我下次再join你地同你地玩過啦..

祝各位新年快樂..!

下 次一定要來玩架 ~
唔得開空頭支票架 !

大宅

原帖由 wayso 於 10-1-3 00:22 發表
呢嗰係我最大缺點囉 ,己開始諗緊改變吓架啦,可能係咁,比人諗野諗得開d啦:lol ,有得有失添

多點接觸人,同人溝通 (面對面果隻), 人都會開心d 架 ~

大宅

原帖由 wayso 於 10-1-3 23:12 發表
知道,其實我唔係怕接觸人,間中都會有,d人仲話睇我唔似咁痴家添,係我唔多願出街咋,2010年目標希望盡量改到啦

人地又想見下你喎~

首頁

尾頁

跳至