影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

別墅

當初睇成均館, 已經覺得劇情好好, 最喜歡宋鍾基, 佢個角色最搶眼。後來, 睇王世子, 喜歡了有天, 先知道自己睇漏了眼, 好想再番煲成均館, 因為當時睇J2, 聽廣東話, 我而家好想聽番有天把聲。

而家只係見到劇照, 都好心動。原來相遇、錯過, 再相遇、再發現是那麼奇妙的感覺。Amazing!

Kangaroolulu  有天把磁性既聲音....足以令人毒發~  發表於 12-12-21 11:21
MagDog  嘻嘻, 遲了小小醒覺好過沒有啊.   發表於 12-12-19 13:29

別墅

回覆 claudia 的帖子

我又係喜歡他的書卷味,溫文爾雅,溫潤如水。雖然當時覺得他𣎴帥,但愈看愈順眼是真的,後期sweet sweet的情節好冧,一直都想重溫。
年初看成均館,9月無意間響J2見到時裝既有天,覺得幾型喎!記起同事提過屋塔房王世子,即開,看到中段冇情自事中咗毒。望番佳郎,發現原來佢好帥氣架,那個微笑仲好殺人添!呢個假期,鎖定佳郎!

別墅

其實,有天選李先俊呢個角色,比較蝕底,好明顯男二、男三性格較討好,一般人只會覺得先俊嚴肅、死板。但當你細心一點去看,李先俊係一個聰明、冷靜又情深既人。你看見他眼角眉梢的笑意,就感到好sweet。我相信這就是這個不太帥的男子擄獲一眾女粉絲的魅力。
當我第一次睇佢既mv, 見佢熱歌熱舞時,真是有點儍眼!就是多才多藝!

別墅

你睇王世子先定成均館先?
其實,我仲想問youtube版係咪得低清?我用ipad睇,好似resolution好低,朦朦地。

首頁

尾頁

跳至