自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

idyleelok 發表於 24-4-13 10:55
謝謝!

你有冇取回入數證明紙?
睇下內容見唔見你入既數目。
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

子爵府

回覆樓主:

所以而家用入錢機,盡量唔入大數目,有起事查帳都麻煩。大額我還是鐘意用人手柜台。
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

子爵府

cattz288 發表於 24-4-13 12:42
有晒receipt又唔擔心既,排隊真係怕怕
之前無留意,啱啱入錢發現佢改左每次可入150張
...

我會盡量避開月頭月尾日子,唔同人迫

子爵府

idyleelok 發表於 24-4-13 13:15
我都係擔心,怕d錢吾知去左邊,今日上左大陸
打吾到hotline

Apps 入面有即時對話,睇幫唔幫到你

子爵府

idyleelok 發表於 24-4-13 13:40
請問喺邊到睇?謝謝!

你搵下有冇在線客服,我記得好似一個人頭在則邊,或者搵線上對話。

肯定有 我用過。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊