自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

鬼叫佢是精神有問題咩 ,有這個藉口是會判少些, 應該判完佢10年之後,便要長住精神病院接受治療, 避免他再害人。

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

他是有詳細預謀心思熟慮的, 有事就用有精神病癡線做藉口, 到時扣下假真是唔駛十年又出來害人,應重判入青山長期接受治療如果唔係又多一個無辜受害者。

原帖由 jolo 於 10/5/2010 15:32 發表

係呀 ~~ 痴線判輕 d o架............

扣下假... 唔駛十年又可以出o黎....

水晶宮

真唔明點解他的老公枕邊人都不知他是扮大肚, 有些怪我估除非佢老公愛妻深切比佢繼續扮大肚或他都是有些

原帖由 stkyo 於 10/5/2010 18:43 發表
佢仲要扮大肚。。。佢老公仲一直唔知個老婆個肚係假。。。我覺得好怪囉。。。

水晶宮

說得對, 如果太輕便會有壞先例,令到其他人有樣學樣呀!
原帖由 sonic04 於 10/5/2010 19:49 發表
十年太少了

除非放了出來再困青山另作別論

水晶宮

他們一家會一世都有陰影,甚麼都離保唔到。

原帖由 didi28 於 10/5/2010 21:11 發表
個bb好慘,佢一家人一定好傷心..
坐幾耐都比唔返個仔人地

首頁

尾頁

跳至