跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

原文章由 chapman媽 於 08-5-30 13:00 發表
ada,
我pm左你啦, 如果可以, 我想fax比你呀

我收到PM啦, 我今日off, 星期一 一早call 你 ( around 9:00-(9:15) ok 嗎 ?

男爵府

畀面勳章

報告:
我今日未夠7點巳經去左排隊, 個籌都要成129號 龍頭果個好似三點幾去排, 係咪痴線geh

但今次有些不同係要交支票先.
所以請大家呢三日內要交支票($1850)回中心.
支票背後寫上報名之會員姓名/ 會員號碼 / 籌號-129 / 包班contact person (即係我 - Ada / 秦太 )

Peggie - 你除左支票外, 要連同form 1 & 2 一起遞交.
如有問題pm 我

[ 本文章最後由 awesomeada 於 08-6-4 10:20 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

原文章由 catcat_mama 於 08-6-4 10:40 發表
我過來 8 下先....

好誇張 wor... 邊個 centre? 石峽尾 or T.S.T. ?
今早好大雨呀!!

今期我老公報 T.S.T. 個 centre, 未知佢搞成點?

我地報石kei 尾, 個人報原來比包班較易

男爵府

畀面勳章

原文章由 伊芙蓮 於 08-6-4 12:44 發表
Ada

再一次謝謝你o既幫忙
辛苦晒 & 唔該晒~~

但我o岩o岩打去 親職教育中心問關於 交cheque (因為我想寄去)
個staff話for包班, 如果我地成功報名, o個班的負責人 (not 親職教育中心staff)會 ...

我頭先再打去double check 左, 係成功報名先要交支票.

男爵府

畀面勳章

原文章由 PeggyTsui 於 08-6-4 22:11 發表
咦,我唔係同Chapman媽講咗話我嗰時間未必得所以唔報咩?

佢無同我講, 口咁唔緊要啦.

男爵府

畀面勳章

依家有一個媽咪唔join, 所以依家得7個人, 有無其它媽媽geh朋友想join呀?? 可唔可以去啪呼籲下, 如果唔係, 我地唔夠人包班

男爵府

畀面勳章

原文章由 miffyming 於 08-6-2 19:46 發表
唔好意思呀,我都想join呀, 不過我仲未apply 做member, 咁我而家應該要點做呀? 唔該晒

Miffyming - 我地依家有1個位,你係咪想join?
you need to first apply for membership then we could include you in our group of 8.

1) 每個家庭要join左佢地既membership ( IMM );
2) 跟住fill in the course's application form I & II then e-mail a copy to me [email protected] (IMM )
3) 我地揀地點係大坑東, 星期六, 時間3:30 - 4:40

http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecmember.pdf

http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply.pdf

http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply02.pdf

男爵府

畀面勳章

原文章由 miffyming 於 08-6-10 23:08 發表

awesomeada,
我想問join member 張form 係交去 大坑東定係寄去尖沙咀,同埋可唔可以俾cash,因為我未有支票, 咁大坑東既location 係邊? thx

member form 係交/寄去尖沙咀,如果俾cash,最好用幾張紙包住大坑東係係Shek Kei Mei.

男爵府

畀面勳章

原文章由 伊芙蓮 於 08-6-13 12:55 發表
hihi

想問下係咪仲未confirm我地報唔報到幼潛?
or highly likely 報唔到 (因為咁耐都無乜聲氣...)

各位荔枝角媽咪會唔會同BB報其他playgroup?
有無好介紹?
有無興趣join 埋一齊報 (有d可以平d)?
thanks~~~ ...

佢地重未call我, 我估都匈多吉少
Anyway, 佢地一call 我就即通知大家

男爵府

畀面勳章

原文章由 firepig 於 08-6-16 11:47 發表
我上星期行過商場(泓景匯), 見到有間新開PLAYGROUP, 價錢非常吸引 (開業價$710- 8堂, 每堂45MIN), 所以試報了. 不過地方非常細. 今個星期開始上課 . 不過幼潛如報到, 我都會照JOIN...... ...

我都有見到, 不過係門口look look.
等我都過去睇下先

男爵府

畀面勳章

我今日自己打去幼潛follow, 佢地巳經full左, 同埋大坑for 6-12 months ago 只有兩班, 一早已經full 左 而且今次連個別都無tim, 勁失望呀 ...

首頁

尾頁

跳至