夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公有外遇之後回頭, 對我好好, 看得出佢好努力. 不過, 我唔爭氣, 好少事就好敏感.... 我又會忍唔住好down, 佢見到我咁又會好冇心機, 我好怕打沉佢.... :-( 咁多位, 可唔可以幫吓我, 俾 D 正能量鼓勵我吖.
各位過來人, 請問以妳地既經驗, 依 D 內心痛苦既日子幾時完呢?

大宅

多謝晒妳地, 我會努力. 今朝見到陽光, 希望在明天.

大宅

原帖由 m@m 於 09-12-4 21:15 發表
我曾經都好似你咁樣,但其實係無人幫到你,只有時間先可以幫到你,因為時間耐左你就唔會咁敏感,但我都用左三年時間,雖然佢係改過,但講真見過鬼邊個唔怕黑吖~~
俾多啲時間自己慢慢黎喇~~ ...

嘩~~~ 三年 ~~~ 死伙, 有排捱

不過, 我會向好嗰方面唸, 佢地送左一份大禮俾我 "反思夫妻相處之道", 如果我地捱得過, 我估我地會越黎越珍惜對方.

我老公都收左好多禮物, "內疚及責任", 跟佢一世

狐狸小姐, 上天都對妳好好, 咁都有禮物俾妳, "報應", 仲未收到?!! 唔駛驚, 一定有妳份

大宅

多謝晒. 我同老公而家行得幾好, 第三者仍然死纏, 其實我老公可以唔講俾我聽, 我知佢講係想俾信心我.

第三者

大宅

原帖由 carinama 於 09-12-7 14:48 發表
個第三者己是過去式, 唔好將佢拉黎現在同將來, 你老公同佢是過去式, 同你係現在式同將來式 唔好勉強自己, 總有一日你會完仕放低..

多謝, 亙勉. 記住唔好唸修補關係, 係重建關係, 會開心甜蜜D, 盡量享受. 我而家都好感恩.

大宅

原帖由 heichunmum 於 09-12-21 01:24 發表
唔好俾過去影響今日的你,今日你活得愈開心,就係對第三者最大的打擊!

yes, 打擊左佢啦. 曾經同過佢對話, Y 理一大埋

首頁

尾頁

跳至