心聲留言

跳至

首頁
45678...16

尾頁

伯爵府

Re: 閒人免進(Part 51) 之 加班夜

大咪好勁~~~
cecichau 寫道:

mon
頭先打俾亞太, 大咪隻衰野
佢居然搬左 2 個櫃桶出黎 (係上下格床果隻櫃桶)
我話佢邊有咁大力, 亞太話佢而家係咁喎, 仲要坐係個櫃桶入面, 仲要同你講話 '坐...坐' :-x :-x :-x

我叫亞太打暈佢

[quote]
minimon 寫道:
CECI,

咁我祝大咪under你control囉.
[/quote]

伯爵府

可惜要返工~

伯爵府

ceci...我無,亦唔會~

咁你唔好偷睇喎

[quote]
米水 寫道:
ceci...唔得~依家睇左,咁我sunday咪好悶囉~ :mrgreen:
[/quote]

伯爵府

mon...check pm!

伯爵府

mon...妳今日happy啦~ :mrgreen:

伯爵府

mon...妳再check pm啦~ :mrgreen:

伯爵府

mon...係呀?! 聽日話我地知,等我下次唔去果間野!

第2年?即係2歲生日呀,我估妳唔會好似今日咁興奮

minimon 寫道:
米水,

唔...一半半啦. 因為食dinner果間嘢老土到爆, 聽日先話你知做乜啦.

不過就黎過咗小mon生日, 有d唔捨得. 今日佢生日, 我仲開心/興奮過我自己生日. 唯有等待第二個生日嘅來臨啦~

[quote]
米水 寫道:
mon...妳今日happy啦~ :mrgreen:
[/quote]

伯爵府

minimon 寫道:
米水,
replied pm.

米水, ceci,
我瞓啦~

伯爵府

ceci....不如妳話我聽邊到有最新一輯"er"煲仲好la~我星期3成日都miss左睇唔到,今日又睇唔到~ :cry: :cry: :cry:

我個 fd 煲緊啦

[quote]
米水 寫道:
ceci...我無,亦唔會~
[/quote]

伯爵府

[quote]

bye la

[quote]
minimon 寫道:

米水, ceci,

伯爵府

mon....bb high chair,我就覺得好正常,大多數餐廳食市果d high chair都係無seat belt,佢唔會預妳咁細bb座,有供應high chair,我覺得已經好好~

[size=large]其他果d,真係 :evil: :evil: :evil: [quote]
minimon 寫道:
[size=medium]小mon生日食晚飯老土事件簿

地點:沙田新城市廣場香x屋 (唔識打個字, spicy)(米水, march, 呢間同一集團旗下, 就係果陣我地都有去過銅鑼灣果間帕沙, 話飲杯水都charge $10果間呢? 我地所以仲特登唔叫水, 食完走去食糖水添)

1. 前日打去book

伯爵府

mon... :lol: :lol: :lol:

不過,妳知唔知真係有專for cool住bb係d 無seat belt嘅high chair果d繩架?我好似有兩條,如果搵到,妳要唔要? [quote]
minimon 寫道:
march,

其實我唔係mind佢係呢一款bb

伯爵府

mon...我食過沙田果間,而我入親黃金海岸,多數都會幫襯佢添~咁耐我都覺得無咩問題bor~仲咩依家攪成咁?

伯爵府

mon....車~ :tongue: [quote]
Cinnamon 寫道:
米水,

我知, 唔使啦~

[quote]
米水 寫道:
mon... :lol: :lol: :lol:

不過,妳知唔知真係有專for cool住bb係d 無seat belt

伯爵府

頭先醒起,聽日要去飲,不過我無件見得下人嘅飲衫,點算好~

伯爵府

mon....算la~下次唔好幫襯佢,咁衰 想食thai food,唔止佢一間jer~去朗豪坊果間都唔錯呀~he!

[quote]
米水,

沙田果間咪

伯爵府

dino....頭先無意中搵番先幾年去探dino囡時影嘅相,嘩~我果陣原來瘦好多~尤其塊face :cry: :cry:

伯爵府

mon...果條友咁講又真係幾攪笑~搵條繞cool住個b,佢都腎架~ [quote]
米水,

應該話, 專for bb坐bb

伯爵府

mon.... [quote]
1. 一陣去買.
2. 唔好去.

[quote]
米水 寫道:
頭先醒起,聽日要去飲,不過我無件見得下人

伯爵府

mon....好呀~如果我記得的話,下次有機會見面時帶俾妳睇,仲可以見到肥頭得意嘅dino囡,果陣佢應該得幾個月大~ :mrgreen:

首頁
45678...16

尾頁

跳至