自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好慘的媽媽 發表於 23-6-6 18:55
真係未見過咁卑鄙既老師
一個老師為左唔俾個細路仔去畢業營(3日2夜),可以有幾盡?長話短說,重點如下:事件發 ...

老師係唔岩 但我估你仔都好。。。。。老師先會做到咁出面
俾我先教好個仔先
我自己個仔小時候都好頑皮 投訴電話不絕 我會教仔先 從來無怪任何人 只係努力不停教 六年級了 成績好好 但都係俾人投訴佢又a又b...咁自己仔真係唔夠好 我又無乜野 繼續教囉
我仔本身應該可以有幾個奬可以上台攞 都俾人取消 改左係班房頒 因為有大人物到場防止我仔失禮 我都理解 所以我無任何不滿 只係叫仔再做好d

myfaye    發表於 23-6-9 13:59
MeiCheLin    發表於 23-6-7 15:13

公爵府

taiwoon 發表於 23-6-6 22:32
小朋友唔乖就代表可以比個老師欺凌?

我有咁講?我也認同老師做得唔岩喎 我覺得應該老師認為咁有問題 應該揾老師全程看管佢一個

公爵府

Choochootrain 發表於 23-6-6 21:45
絕對係,冇理由為咗你一個要全班人承受一個風險,我相信好多家長都會投訴
...

我仔去學校旅行 正正就係有個同學 只係阿媽口中的所謂”手多多” 把同學靜雞雞係人後面從木椅推人落地 前面係斜坡 俾人推個小朋友好彩夠大分 只是扑倒損哂 如果係瘦人已碌落山 死人的
郊遊 其實對老師絕對係大壓力
我仔仲有一個女同學 成日郁下就發癲 周圍一巴巴車落同學面到 佢都話自己好受朋友歡迎 事實係成班都怕左佢 唔敢與佢為敵
受害同學回家都唔敢同阿媽講 因為知阿媽實投訴 同學驚俾人報伏

公爵府

Crystalivy 發表於 23-6-6 21:28
唔係呀,竟然做呀媽同意唔比個仔上台攞獎?你仔好可憐

咁學校又唔算針對 只係比如本身有二十個奬在台上俾 最終用時間有限為由 只揀左幾個斯文整齊同學上台領奬 咁都好正常啫

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊