夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

啦啦隊 發表於 16-12-9 17:10
從沒有想過會發生在自己身上的事情,竟然發生了﹗我有了BB,但也剛發現丈夫與一個有男友的女仔拍拖。丈夫被 ...

樓主,我之前同妳情況一樣,我本來大住肚返左阿媽度,嗰時bb先啱啱有左一個月,但佢聽佢媽話尼氹返我,話唔會再同個女人一齊,后來其實一直繼續,我生完后一個月仲同條女去韓國旅行,我一直問佢佢地係咪一齊左,因條女係佢兄弟個女友亦同我好熟,C6一直話唔係,但已感覺佢對我既態度轉變,再唔識愛惜我,情況我捱左三年,我因為要餵細仔人奶,搬左去奶奶度住兩個月,聖誕節我返屋企攞野,撞破左佢地,之后佢兄弟帶我上條女屋企揾佢父母講,佢地最終分開左,我亦因為兩個仔都細所以繼續一齊,佢同條友分左成日話要死,我仲做埋佢心理輔導,一年後我發覺佢仲千方百計用whatsapp揾返條女傾計,但條女唔知係佢,另外c6仲揾緩交~所以樓主,狗改不了吃屎,除非妳可以忍受一次又一次既痛,如果唔係妳最好趁後生做番對自已好既決擇,但當然妳同個男人既經歷妳兩個先知,信唔信佢亦只有妳自己感覺到,我只係想以過來人既心態希望妳做個好既決擇~

複式洋房

ccgirlcc 發表於 17-2-21 20:32
佢好賤,唔好諗佢先,我會同佢講你接受唔到,但希望佢會陪小朋友成長亦永遠當佢係親人 ...

妳可以pm我傾下計(emoji)

首頁

尾頁

跳至