興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: "小甜甜"

係yahoo 拍賣處不時有人拿出來賣, 我果套幾件前都係係yahoo 度買. 好新淨, 包埋書, 都係$17x一套.

大宅

我都有套vcd. 不過好耐都無睇到. 我記起原來我果套珍珠版二手小甜甜原來只係用左$148便買回來. 買回來時都有89成新.係個十幾歲的靚仔賣比我. 真的幾抵.
其實另一套小雪兒都值得收藏. d公仔都好靚. 我有好幾套五十嵐的書. 不過我只係鍾意小甜甜, 小雪兒和紅髮姑娘這三套.

大宅

Yahoo 拍賣仲見有人拿出來賣(好像是新的, 3xx 一套). 有時我經過荃豐中心地下vcd 鋪見到有得賣. 我果套係n 年前係荃豐中心買, 1xx 一套

大宅

我果套無分上下集, 全套13 隻vcd, $130 左右, 最後果隻做到公仔書最後果幕, 即係小甜甜回到保尼之家小山崗果幕, 日本語來的, 只有中文字幕, vcd面 有印小甜甜公仔.

大宅

HuiTung, 我果套原來都係12隻, 我攪錯左, 原來得24集, 未complete, 可能我真係太耐無看. sorry~~

大宅

yklee 寫道:
cuby,

我果套小甜甜, 講到甜甜聖保羅書院坐監就完了. 好想買整套,請問荃豐中心物鋪名買?

我唔知間鋪名, 不過就係自動電梯後果三行鋪, 中間果行的鋪買. 不過唔知仲有無.

大宅

yklee, sorry 呀, 我番去睇我套小甜甜原來都係同你果套一樣, 都係聖保羅書院坐監就完, 我原來記錯左, 我好耐無看, 以為我果套係complete set. :cry:

首頁

尾頁

跳至