親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

聖陶沙個 環球片場
你估暑假 ok未 ??

原帖由 easybring 於 10-1-22 10:23 發表
A useful link to all of you....

http://www.visitsingapore.com/publish/stbportal/en/index.html

男爵府

Zoo 的 Kidz World 裡面的 water playground 面積大d, 而且有 slide, 又有一大 bucket 的水定時倒落黎, 小朋友在裡面很興奮.

請問你指的 zoo 係邊度 ??
咩名 ?

原帖由 birdbird 於 10-1-18 21:41 發表
^O^ see my input in blue pls.

Day 1 - arrive at singapore in PM
Sentosa - 玩 luge. =>
請問乜野係luge? 而家sentosa仲有冇激光表演 呢?
Songs of the Sea有激光表演.
Songs of the sea, 我覺得一睇無妨, 唔 ...

男爵府

請問 bintan 你住邊間 RESORT ??
有冇介紹 ??
邊間好 ??
因我 BOOK O左13 日 SINGAPORE,
想去多度, 如 BALI OR LANGKAWI
都有諗過 bintan ,
但唔知好唔好 ??

ANY IDEA ???
PLS ADVISE, THX!

原帖由 jacqueline_law 於 10-3-23 14:02 發表

我上次去係 bintan + sin ... 基本上係 sin 得 1.5 日 ... 果 1 日我去左 zoo ... 淨返半日係酒店游水就走啦 ...

男爵府

有冇好又方便的酒店介紹??
7月尾去 ??
邊度 book 平o的 ??
有冇o的去到先比 $$ ??

另 :節慶酒店 係 universal studio果 間
邊度 book 平o的 ??

首頁

尾頁

跳至