想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

旺旺旺, 媽媽, 黎黎黎 ! 第八任旺POST特手上任了
入黎排隊做蛇媽, 炸爆版, 沾孕氣

蛇隊LIST

1) RWBABY (第五任特手)
2) kylieauyeung (第四任特手)
3) minnayan (
第七任特手 )
5) joycehang41010 (5/6)
6)
我係sasa
7) mistyrain

8) kit ming
9)
白色情人節 (第六任特手)
10) carol_fu311

11) waiting4B (4/6)

12) jadejadeng
13) powerpuffgirl
15) tungtung12
16) shutupmate415 (第九任特手)
17) 寶寶熊
18) sofatfat
19) 謙.心
20) ionizer
21) Mandyha
22) ahahcc
23) Landytalk
25) katie37
26) LanLanCindy
27) sai_1202
28) FattyAngelFish
29) waitingforu(排兩條隊)

30) Hippobb

31) Yeahly_ly
32) carolyan882
33) 大肥豬b

35) Kkbb1218

36) chihua815
37) LCH109
38) phoebe1029
39) 豬龍b
40) Juscoco
41) Wai_WaiC
42) cindylok
43) baogao
45) Kwong_kat
46) litaitai
47) derrian

48) Fox1111 (第八任特手上任中)

49) pcyan

50) dragonbb2012

51) 貝;)

52) sumsisi

53) de0615

55) ShumTai

56) nrsemi

57) minny125

58) 苏苏

59) RitaYee
60) babyjfsy
61) CoolMoMo

62) carmansamso

63) Vicky901

65) Wing214

66) HYee
67) montea
68) Koichipat
69) rachelyeung (係咪排蛇隊)
70) 芷塋媽 (係咪排蛇隊)
71) Katrinamama

72) szeman1106

73) ttmy

75) fannystanley (係咪排蛇隊)

*無4,14,24,34,44,54, 64, 74 (TOTAL:67人)

排完好快入到BINGO LIST, 你今日排左未?

BINGO LIST
1.bearbbrabbit

2.maggie_kaki

3.Crownbe
4. kimchibb

5. Candy_ntb
6. ManmanTse
7. martin_man
8. bibimanman
9. adniris
10.2baby (第一任特首)
11.dale_1124
12.Anita0410
13.ming1i823 (第二任特首
) (龍或蛇B)
14.Mt121(第三任特首)
15.小南南
16.KA-kay
17. jocat102

18. OwlDriver

誠徵特手
做過特手都BINGO!
想接下BINGO棒沾更多孕氣的JM, 快D報名做特手(特快打手)做蛇頭呀!

第1任至第3任已經順利交接BINGO棒, 第4, 5, 6任等開工, 等派彩

4) kylieauyeung
5) RWBABY
6) 白色情人節
7) minnayan
第8任) Fox1111
第9任) shutupmate415

歡迎各JM提供BINGO貼士:

copy 返part4 minnayan提供的有用資料

係其他post 見到...
希望我地用呢招都work

1. 要探體溫,用電子體溫計,排卵期嗰三日體溫會高0.5-1度,set table 睇個變法,到左下個月你就可以掌握到開波啦
2. 隔日 dodo係好架,我都係,一次就bingo
3. dodo 後抬高腳,我記得卵巢係每月左右左右咁輪住出卵子的,亦有機會連續幾個月同一邊,但又唔知邊個月出邊邊,我走抬起雙腳手撐腰,然後左右轉腰約1分鐘又轉番另一邊,呢招好work
4. 最重要架 ------------ 之後唔好諗,淨係食食食,瞓瞓瞓,兩星期度就............

1. 每朝起床前量體溫,最好唔好郁動太多會有影響的,把體溫計放床頭
2. 一般月經第一日起計第14-17日便是排卵期,體溫會明顯高0.5-1度
3. 排卵期只有3天,錯過了便下次再努力,唔好亂哂彈藥
4. dodo 完舉高腳,腰向左右擺
5. 在床上休息15分鐘才下床
6. 精子在子宮內只生存最多3日即72小時,x 精子有72小時可游畢全程,y 精子有48小時,如果隔日dodo生女機會高少少,如果連續3日都好勤力就生仔多d

祝大家早孕, 好孕~~~~

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

大家報到喇

子爵府

大家果然快手呀

子爵府

carmensamso 發表於 12-6-4 15:12
報到+沾旺氣

熱烈歡迎妳加入, 有無興趣做特手呀, 會快一步

子爵府

Vicky901 發表於 12-6-4 15:16
回覆 ming1i823 的帖子

我都報到,希望快D過版,第一胎一次就中,第二胎計左日子都未BINGO.不過生完仔之後來M ...

第八任特手仝人熱烈歡迎加入, 有無興趣做特手?

子爵府

tungtung12 發表於 12-6-4 15:19
我今日DAY25了, CYCLE30, 紅D一D野都冇...
可以放棄了嗎???

我都係d25, 但我朝早紅d 無嘢, 夜晚有

子爵府

wing214 發表於 12-6-4 15:22
Hello!第一次留言,今個月第一次用紅d,希望bingo~

歡迎歡迎, 有無興趣做特手?

子爵府

tungtung12 發表於 12-6-4 15:37
紅D今朝冇反應...
其實要等幾耐先有反應架?

我會由得佢放一日

子爵府

tungtung12 發表於 12-6-4 15:39
可以咁耐????
我一起身去CHECK, 15分鐘左右見唔到有野就扔左....

因為我一早起身用晨尿 check , 之後要搞個囡, 又要換衫返工, 所以由佢放到放工食埋飯先返去睇, 我夜晚嗰支會快反應啲, 好快會見到有淺線,濕就清啲, 乾咗就淺番

子爵府

大家報到完走哂

子爵府

唔通我呢個特手嚇親人

子爵府

我見大家靜哂, 我好擔心我做得唔夠好呀

子爵府

咁我唯有耐心等待大家....................炸版

子爵府

jocat102 發表於 12-6-4 16:27
咁有人炸, 值得大家都仲係度丫嘛~~~~一於炸炸佢, 等樓主開心下啦!!!

咁俾人炸好開心嘛, 炸人嗰啲又開心, 妳開心時我開心,得咗(悶到傻咗)

子爵府

RWBABY 發表於 12-6-4 16:28
佢有被虐待狂,我地一於佢

come one baby

子爵府

joycehang41010 發表於 12-6-4 16:57
今次有進步第5頁入到黎報到

子爵府

RWBABY 發表於 12-6-4 17:00
same here

有乜嘢話題可以引到大家炸版呢

子爵府

RWBABY 發表於 12-6-4 17:02
悶就

我腦閉塞, 諗唔到嘢

子爵府

引用:Quote:原帖由 KA-Kay 於 12-06-04 發表咁你

原帖由 RWBABY 於 12-06-04 發表
secretary
same here

子爵府

引用:我都要報到!排隊排隊先

原帖由 HYee 於 12-06-04 發表
我都要報到!排隊排隊先
welcome,妳pm 我我返到屋企加入list ar

首頁

尾頁

跳至