跳至

首頁

尾頁

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

原帖由 於 10-7-5 23:43 發表

勁喎!我屋企好涼好通風,但係都頂唔順.
而家最想去swimming 同食西瓜.不過兩樣都唔做得.

游水係可以架,問過醫生架喇,我呢排都有落水,超爽

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

原帖由 靚靚劉太 於 10-7-5 22:24 發表
我乜都未準備, D底衫都未執有冇岩小B著. 會唔會最懶係我呢?

我就話唔係喇,可能妳第二胎,加上我又係一個心急人, 想啲嘢早啲做定,唔想到差唔多生嗰陣先堆埋一齊做,所以先問大家會唔會而家開始洗定衫

子爵府

我就覺得生前同生後出都無問題,前就大家可以傾吓點預備或者聽吓有經驗既媽咪分享,但係又唔使分散精神睇住啲bb
後就大家個b 都出咗世,可以分享吓佢地出世之後既點滴
我都係10月頭呀, 雖然未知會早定遲,不過都無所謂,我都贊成旺角,最方便

子爵府

原帖由 bebesoky 於 10-7-6 09:47 發表
我好想去, 但唔敢, 香港泳池和海灘超污糟, 驚感染細菌

我都只係去會所個泳池游吓浸吓水咋,我都唔敢出沙灘

子爵府

原帖由 於 10-7-8 00:39 發表

妳係邊c買泳衣呀?等我去買番件行個落水禮先.

我求其去旺中買咗比堅尼咋,而家要買大啲,遲啲生完未必著得番,所以唔買咁貴

子爵府

原帖由 於 10-7-8 00:41 發表
想問大家知唔知約莫32w係咪要check B 型鏈球菌?有朋友話政府e院唔做,係唔係呀?

政府好似唔會主動做,要妳自己問先會幫妳check,私家就應該會做

子爵府

我weekdays 同 weekends 都無問題

子爵府

原帖由 hotin33 於 10-7-8 13:04 發表

我都係~ hehe 我仲著返之前個d 算~ 好彩仲著到~
不過旺中個d 好平, 真係可以買返件~ haha

我就係因為之前嗰啲全部係一件頭,而家著唔到,所以去咗旺中買

子爵府

熊, 我見都ok 多款,不過大部份都係比堅尼黎架,妳有時間可以去望吓

子爵府

10月媽媽會1st飯聚。

睇來大家friday nite 及旺角新世紀都okay。咁我大膽d見意以下日子及時間啊,請你鄉你prefer嘅日子隔離留名:

16/7:cindy
23/7
30/7
6/8
13/8
all dates ok: syslam, fox1111

子爵府

13 我可能唔得喇,因為嗰日係我生日,老公應該會同我慶祝,不過我應該都可以黎見吓大家架

子爵府

原帖由 babycatcat 於 10-7-13 15:31 發表
預埋我丫~~~雖然我好少上黎留言 XDD
我邊日都得!!!

真係好耐都無見妳喇,我都係近排先有留吓言,多數都只係睇,妳最近同bb 點呀

子爵府

熊,真係麻煩哂妳安排呀, 希望到時可以同大家見個面

babycatcat, 妳個囡咁乖,妳一摸佢就俾反應妳,我嗰個,叫佢就唔睬妳,妳唔叫佢佢就係咁郁

妳有喺淘寶買嘢呀,咦,我可唔可以搭妳幫買呀(如果睇啱),真係唔好意思呀

子爵府

babycatcat, 好多謝妳咁詳盡解釋呀,其實我大約知點做,不過我懶,一直無開,又怕一開咗會一發不可收拾(我淨係喺香港買都買唔停,淘寶嗰啲咁平, 真係會買到癲咗),等我再考慮吓先,再次多謝妳詳盡講解

首頁

尾頁

跳至