自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

baby668 發表於 23-3-29 07:16
如果係二千萬本票,肯定件事會唔同曬

無錯,為左2萬蚊個校長要冒住份工無埋兼坐監既風險,邊有甘蠢既人,但你出2千萬我收完錢移民唔做又唔同講法其實以前起機場做地勤,唔少客人行李過重然後話唔要收據可唔可以收一半錢,講真為左幾千蚊(即系7000可以收3500)份工都無兼比人拉,真系啋佢都傻,但事實系有同事甘做。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

qq媽媽咪 發表於 23-3-29 09:22
賄賂唔一定大6有,你唔記得貪曾

E神爸爸起辦公室數錢。

水晶宮

Anpanmama 發表於 23-3-29 17:09
Check-in counter穿櫃桶底嘅case多到不得了!
唔放蛇check就過到骨,衣着有客投訴或者時候?公司攞收據或 ...

CX 從來唔報警算係咁。

首頁

尾頁

跳至