懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

你幅4D影得好清楚, 請問係邊影, 幾多週影, 同影左幾多
$呀?

原帖由 lamjoanne 於 10-6-7 18:09 發表
我28週時check到有菌,已經食咗藥,點35週再驗都仲係有菌,今日去廣華產檢,醫生話bb出世會去兒科觀察2至7日同埋要抽血睇下感染指數高唔高,如果高就要打一星期抗生素, ...

5w6>0.32cm 6w6>0.92cm 9w4>2.75cm
12w1>6.37cm 14w6>9.30cm 4oz 18w1>10.9oz 19w6>14oz 24w2>1lb13 29w>3lb3

大宅

我都驗到有B錬, 依家都有D擔心, 同埋唔知好唔好轉開刀!?

5w6>0.32cm 6w6>0.92cm 9w4>2.75cm
12w1>6.37cm 14w6>9.30cm 4oz 18w1>10.9oz 19w6>14oz 24w2>1lb13 29w>3lb3

大宅

有冇人係廿幾週驗到有b錬, 到三十幾週再驗就冇左b錬? 咁呢個情況仲洗唔洗食抗生素或者生既時候打針呢?

首頁

尾頁

跳至