自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

剛問過人,100mb,$109一個月,簽24個月,仲包?個now台.
係連埋送超市coupon平均計出來.
玩具萬歲!

珊瑚宮

什麼叫做HKBN?
玩具萬歲!

珊瑚宮

原帖由 baby1123 於 8/3/2011 00:31 發表
我都係網上行,
$156/100mb 送441 442台
$500惠康,同hp彩色打印機。
+$18有室內無限wifi。有iphone一流。

你問定佢拎cut from。自己打去續約冇咁好。

佢到時到侯就會有人打電話黎話咩續約優惠比你架啦,
第一次打黎,聽完唔好要 ...
如家中無notebook,咁,wifi咪無用?
個hp打印
機是否只是打印,可否fax,scan?值幾錢左右?

另$156是計埋所有野除清計定未計?
玩具萬歲!

珊瑚宮

原帖由 yeemelody 於 9/3/2011 17:32 發表
hong kong broadband
是否香港寬頻=HKBN?

玩具萬歲!

珊瑚宮

100mb, $109, 24月約,送now?唔知幾多個台.(最近消息)
玩具萬歲!

珊瑚宮

cutekiddy:我都網上行填了cut form,佢打了約6次來,last講來講去都係平均價2年約.....8M/$11x......30M/$16x,乜都無得送.

死人pccw爆陰毒,我大厦(私樓)pccw巳裝好光簽,隨時有光簽用.
個衰野仲猛迫人簽8M,30M.正衰野.衰公司.
玩具萬歲!

珊瑚宮

cutekiddy:如佢講5,6次都係呢D價,咁卽係個價巳好盡了.佢無話來收機呀!只是叫我取銷張cut form.考慮下.
玩具萬歲!

珊瑚宮

pccw at first promise me,30m($16x/month), 8m($11x/month).

After 2 weeks I want to agree 8M($11x/month), pccw say,no more, must be $13x/month.

This Pccw is very bad.

So I agree the 30M plan (but change to kwong Chim 30M)
$16x/month with 24 months contract.
玩具萬歲!

首頁

尾頁

跳至