美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我基本上用佢成條LINE的PRODUCT, 我覺得幾好.

伯爵府

VALMONT RENEW PACK 好好用

伯爵府

洗面MILK 我自己覺得唔好用
ACTIVE GEL洗面好乾淨
磨石 最抵又好用
美白精華 去黃, DAY
Cellular Vital Serum 勁補濕, NIGHT 用
Cellular Vital Cream 我當DAY & NIGHT CREAM 用
Cellular Vital Eye Cream DAY用去紋
EYE GEL NIGHT 用
EYE 精華 去眼紋好好
EYE MASK 去眼紋 & 黑眼圈

我覺得LA COLLINE係慢慢改善, 而不是即刻見到個黑眼圈唔見咗那些.

有啲人認為我比咁的價錢應該即刻無咗黑眼圈, 但唔係, 咁未會覺得佢唔好.

伯爵府

原文章由 mo_mo_959 於 08-2-20 14:47 發表

見人人講得咁好用, 我都打算買VALMONT RENEWING PACK試下, 請問呢個Mask點用法架? 搽唔搽得眼架? 係邊到買最抵?
Thx......

VALMONT RENEWING PACK 我自己2WEEKS 1次, 之前天氣咁凍咁乾就用密啲1WEEK1次.

用係眼, 好像唔得.

搽落面, 等大約15分鐘, 打圈捽到起粒, 再過水.

伯爵府

原文章由 Vanessa_ 於 08-2-20 20:51 發表

thanks~~
即係我要再用耐d先見效果囉 都係嫁
ACTIVE洗面你邊買呢?有泡的嗎? 都係sasa買, 無泡
磨石又係咩呢
打錯字 , 係磨沙膏, 好滑

有無用過vital mask, 好補濕, 又收毛孔.

伯爵府

remarks: 我唔係sales, 唔好delete我

伯爵府

原文章由 Vanessa_ 於 08-2-21 11:09 發表

vital mask 係邊買呀,吾該

都係SASA, 我通常都係在SASA買

伯爵府

原文章由 mo_mo_959 於 08-2-21 10:07 發表

0琴晚去SaSa買0左 VALMONT RENEWING PACK 折咗
$1350.9 (50ml)返屋企即刻用, 我搽得厚0左D, 等0左20分鐘, 打圈捽到起粒, 再過水, 頭10分鐘"那"到飛起, 跟住就冇"那", 過完水明顯見到塊面白淨0左 & 塊面涼涼地咁, ...

通常"那", 係表示你皮膚乾, 都好正常.

伯爵府

原文章由 Vanessa_ 於 08-2-21 12:20 發表

我係那到紅哂喎~~

咁就唔好用喇

伯爵府

原文章由 Vanessa_ 於 08-2-21 15:04 發表
仲有我買eye cream(10ml),
vital serum (10ml)
vital cream (15ml)
total : $830
有無買貴左呢?
thanks

唔係貨SIZE來, 你係邊到買嫁?

伯爵府

原文章由 Vanessa_ 於 08-2-21 15:01 發表

hi JOYCENGYW
我用左la colline 眼霜幾日,眼紋同黑眼圈都淡左好多
我好開心 ,對呢個牌子開始有信心
你用開,請問仲有咩係好好,值得推介架呢
thanks~~ ...

TONIC收毛孔都好好, 但要成$350, 都幾貴

伯爵府

原文章由 Vanessa_ 於 08-2-21 20:56 發表

係藍田商埸XX會既鋪頭買架,佢叫我買旅行裝試下好
先買貸裝呀,我覺得咁樣幾好,吾岩都吾使浪費呀

唔合用, 都唔駛浪費咁多, 都好呀.
而且佢旅行裝同貸裝的QUALTITY一樣, 都無咩所謂.

伯爵府

旅行裝有時係SASA買嘢都有得送, 而且我用開一定買貨SIZE.

伯爵府

asana補眼 我食咗2盒一啲都唔WORK, 但我食靈目素又幾好, 好快見效.

原文章由 TenderSin 於 08-3-4 17:56 發表

如果搽下o野就可以冇黑眼圈
咁就唔會有人走去睇中醫、針灸,去整走黑眼圈啦
早睡早起、運動、食補眼素、食葡萄籽,先可以去黑眼圈
我之前都買好多貴skincare/eye care
不過都唔work
睇過中醫
起效好慢
依家食asana補眼 ...

伯爵府

原文章由 JOYCENGYW 於 08-2-21 09:59 發表
remarks: 我唔係sales, 唔好delete我

其實我公司做錶嫁, 我唔係SALE護膚品, 如果令大家有唔會, 真係唔好意思.

首頁

尾頁

跳至