跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都想join呀~搞啦搞啦~30/4個個我覺得太貴,$280@1A,所以冇join呀 ,希望呢個可以平D同老公一齊去啦~

複式洋房

為方便統計人數,請大家再次用以下形式回覆:
1.) ida Cheng 2A 1B ( 可幫手籌備)
2.)kay szeto 2a1b(我都可以幫下手既~)
3.)
4.)

複式洋房

有咁多媽媽幫手,都可以自己整野食喎~
大家到時唔好同我爭`~我係冇飯煮婦,淨係識整雞亦~

複式洋房

原帖由 wintor 於 10-12-18 16:48 發表
而家有十個可以幫手既人啦, 咁點開始溝通下呢?
Ida, Kay, Wintor, lodao, abcdpqr, step, za_za, sweetymuimui, yoyowin & 小寶

Chengida, 我都有問租場地既, 不過要有得食同有得比bb爬爬既軟墊位置會好d, 仲有最 ...

係到溝通?/fb?/其他?
軟墊我唸要自己帶嫁喇~地方夠大就可以啦~
其他媽媽想自己整野食定係BOOK埋野食?要解決左呢個問題先可以決定BOOK咩場.

複式洋房

可以考慮下呢個場喎~
http://www.bbcare.hk/c007/bb_birthday_003.php#21105

複式洋房

原帖由 za_za 於 10-12-20 11:24 發表

好似都ok, 等我打去問下details先, 再報告.
等你好消息!! 我都再睇下仲獅冇其他場先~

fb開個都可以,不過已經有個1005mm club喇喎,怕唔怕撞左??

複式洋房

原帖由 lodao 於 10-12-20 10:23 發表
如果想自己帶食物去 (我自己也投一票):

明白不是每個人都會/有興趣/有信心弄東西吃或者有時間準備。自願報名負責準備食物,採取實報實銷的方法。費用大家分攤。

軟墊可以自己帶吧。每人帶一張儒家瑜伽墊就夠了,卷起來 ...
咁不如大家寫清楚d啦,有10個媽媽整野食就可以唔洗book野食,睇下能否集齊10個媽媽?不過book埋野食都好似唔係貴好多乍....但我本人係整又得唔整又得,最重要大家開心~!

如果可以整野食/帶軟墊既,就加起個名後面,

e.g 2)KAY SZETO 2A1B(幫忙+野食+軟墊)
2)KAY SZETO 2A1B(野食)
2)KAY SZETO 2A1B(幫忙+軟墊)

請改以下作實

1.) ida Cheng 2A 1B ( 可幫手籌備)
2.) kay szeto 2a1b(幫忙+野食)
3.) wintor 2A1B (我都可以幫下手既~)
4.) Fiona 2A1B
5) Lucy Lam 2A1B
6) Anissa 2A1B
7) lodao 2A1B (小忙大忙我都可以幫的)
8) annymanbaby 2a1b
9)abcpqr 2A1B(我要返工,如星期六都可以幫下手既~)
10) step 2A2B (我都可以幫下手既)
11) May 2A1B
12) zaza 2A1B (可以幫手)
13)Tenny 2A1B
14)molly 2a1b
15) Sweety mui 2a1B (唔駛返工, 可以幫下手)
16) cathy0517 2A 1B
17) yoyowin 2A 2B(一個2歲4個月)
18) little小寶 2A2B (一個2歲4個月)
19)hally_sing2A1B
20) sofalam 2A1B

複式洋房

https://spreadsheets.google.com/ ... hkey=CPD4h4kC#gid=0

複式洋房

原帖由 lodao 於 10-12-23 13:03 發表
Only two baby girls so far @_@

係喎~~

複式洋房

可以ADD埋我嗎?我PM左好多次都猜ADD我...>3<
[email protected]
或者PM我丫.....

首頁

尾頁

跳至