心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

公司有煩野要跟 .... 每位同事都幫手 ....
下周再繼續 ....
一知道有這件煩事 .... 我連晚上瞓到半夜都在想 ....
我要平靜 ....
一定要快攪掂佢 ....

大宅

唔happy呀 ....
話說我買了26th Sammi 飛....
剛才G ... C6玩開嗰班cheap婆都係睇嗰日呀 .....
佢睇完實趕住走去party 呀 ....

大宅

hahaha .... good idea .....

唉....我當初等咗sammi幾年喇 ... 上次買5到 .... 我未睇過佢架 ..... 想同佢分享下麻 ....

原帖由 小科豆 於 09-12-18 10:30 PM 發表
一係唔好益佢去睇, 你叫你哥要左張飛

大宅

佢今朝先比我話完佢 ... 我昨晚瞓得極差...成晚瞓下醒下咁 .... 醒咗又要花一段時間才瞓到...
佢天光先回 ... 開門嘈醒了我同女 ... 跟住 D 膠袋聲 ....
我忍5住話 ... 一番黎就全家醒曬
佢冇出聲....

大宅

Yes ar ... office ....

我問咗佢佢5睇得5得 .... 佢問我咁張飛比邊亇同我睇 .... 我答 : 關你咩事 .....
跟住佢話 ... 佢冧住同我食西餐 ... 食完去睇Sammi喎 ....

原帖由 小科豆 於 09-12-20 11:04 AM 發表
又通頂呀?!

你仲咩訓得唔好?為公司單野?

大宅

大家早 ......
今天勁5想番工 .....

大宅

大家早 .....
我近期好忙 ... 公司有2件大事煩住我....
第1件的ISO ....D 文件數據 .. 我終於做好了 .... E + 等星期五 .. 等亇 審核員來 審 .... OK 就掂了

第2件超煩事 ..... 又要開始工作了 ....

首頁

尾頁

跳至