家庭理財

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章

BabyGGBaby 發表於 21-6-2 15:12
1. 要全新客戶在指定時限內開戶,及保持$1萬以上資金或資產至少60日才可獲贈美國蘋果股票。
2. 獲贈的美國 ...

自己邀請碼, 係邊到搵到?

子爵府

虎到金來勳章

BabyGGBaby 發表於 21-6-5 07:46
最佳的賺取股票卡的方法就是以接龍方式,首先安裝好個手機App,然後開戶賺取一張後(例如點擊我上面的邀請) ...

開戶送既 / 邀請人 既股票卡, 幾時入戶口?

子爵府

虎到金來勳章

BabyGGBaby 發表於 21-6-5 11:05
好快架,一裝咗個App, click 個 link。入未開過戶嘅電話號碼驗證,成功咗就有股票卡同現金卡送啦,唔使等 ...

請問股票卡同現金卡, 係邊個位搵到?
我新開戶, 入左$10000,
只見到美股戶口有一股蘋果待領 ( 要等60日後)

子爵府

虎到金來勳章

BabyGGBaby 發表於 21-6-5 13:59
你有沒先裝個富途App 然後先click 個邀請link登記?要click 個邀請link 登記先有股票卡同現金卡。

你有一股蘋果嗎?
futu 話新注冊用戶,只有一世免佣 + 1股蘋果, 沒有股票卡

子爵府

虎到金來勳章

BabyGGBaby 發表於 21-6-5 16:40
如果有用邀請link 去登記就有一張股票卡及$50現金卷。我試過係要先安裝好富途App 才click 條繳請link 登記 ...

請問你係6月1日新開戶?

子爵府

虎到金來勳章

一片海洋 發表於 21-6-6 05:48
大獲,我send咗條邀請link比朋友,佢㩒完就彈去開戶,佢未開戶㩒了條邀請link,是否無得送?
...

你打上去牛牛問下。
我申請完係無得送股票卡同現金券, cs 話我做錯左程序, 講左一大輪, 我都仲唔明

我係跟樓主step, 但唔得。cs 話, 好似你咁
1) 按 link
2) 登記
3) download app

子爵府

虎到金來勳章

BabyGGBaby 發表於 21-6-7 15:24
今日將友邦股票卡換番來的一股折讓快快手就賣咗出去了,成交價$92,另外賣出手續費大約$7.02。即係有$85 ...

請問$50現金券點用?扣賣買手續費?定可當現金提走?

子爵府

虎到金來勳章

mirchan2005 發表於 21-6-11 20:51
想問你開左戶多久才見1股蘋果待領?你係幾時開呢?

6月開戶
你開左港股同美股戶口未? 開左後要入至少$1萬, 跟著1-2日會見到?唔係好記得。

你按入美股, 拉到底, 會見到有1股蘋果待領。
留意系統message, 入左後會有通知

子爵府

虎到金來勳章

gogo802 發表於 21-6-12 11:32
請問是否港股同美股戶口要分別各入1萬才得到1股蘋果? 我只入了港股, 無入美股, 差不多成個星期, 但無蘋果俾 ...

唔係, 只需入等值一萬港幣, 入落港股/ 美股都得。
我入左去港股。
你試下
1) 開app 右下角咁"我的"
2) 咁中間位 " 活動中心"
3) 咁左上角既"迎新獎賞", 拉到底會見到 "獎賞記錄"中, 顯示 " 1股蘋果待解鎖", 一世色佣已獲得

子爵府

虎到金來勳章

gogo802 發表於 21-6-12 13:35
搵到了, 唔該晒, 咁係咪60日後會自動解鎖呢?
另, 我又搵唔到自己嘅邀請碼條LINK, 請問是在那個位置?
...

佢寫住$1萬keep 60日便解鎖。
我之前未用過牛牛, 樓主有分享過, 到時要入錢去美股戶口先可以買賣。到時再研究下。

邀請碼link: 我的 / 拎股票卡

子爵府

虎到金來勳章

kayen 發表於 21-6-26 10:55
請問有冇試過轉倉送300禮卷?thanks

無試過。
hsbc 轉倉要幾多錢架? 未研究

子爵府

虎到金來勳章

心心 發表於 21-8-22 01:59
呢1萬蚊用唔用得去買股票呀?

可以買股票 或 其他產品。 總之戶口內要有$1萬價值既野。

如果買左股票, 要留意股票跌左唔夠$1萬便唔合資格

首頁

尾頁

跳至