自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

附近有一個,五十幾歲。成日dump地,又話我唔識呀嗎....佢會" 豬豬呀,我呢。。。唔知點解會咁...."

果日做facial, 聽到隔離又係咁,叫facial 小姐又係叫疊字,又撒嬌話整親隻眼,facial 小姐點解唔關心下佢,起碼講左五次 (我初初仲以為facial小姐果女)...點知聽聽下,佢話佢阿妹都就生bb, 我先知原來係大人,再者大量bb 聲對話。再聽到做rf, 年輕極有限。

facial sell 佢,又話平時同facial小姐買兩三百蚊支野都冇問題啦 (懶豪)......

好煩,人地話額頭飽滿就聰明少年運,佢又好大聲話: 我呢,我呢?我聰唔聰明?(請幻想bb聲)

好在好快我走左。

我真係頂唔順。

zhhy    發表於 14-4-25 20:50
Snoopy211  我都好怕呢d人  發表於 14-4-25 10:30
ysmpy  好多ee都係咁  發表於 14-4-24 12:44

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我都超怕,速逃

原帖由 柏架山莊 於 14-04-24 發表
我都超怕,速逃
大聲到隔離都聽到,煩囉

寶石宮

引用:dump地會唔會地裂

原帖由 cwschristine 於 14-04-24 發表
dump地會唔會地裂
有個同事會當面話佢蠢,叫佢唔好問

寶石宮

引用:勁怕呢啲人,但佢地自我感覺良好

原帖由 小小馬奇朵 於 14-04-24 發表
勁怕呢啲人,但佢地自我感覺良好
以為自己好可愛

寶石宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-04-24 發表打

原帖由 morganBB 於 14-04-24 發表
X2 一路幻想一路打緊冷震
喺街聽到啲𡃁妹咁講野有衝動想中拳佢

...
18歲以下算!

寶石宮

引用:我老公有個親戚又係,50幾歳,講野仲爹聲爹

原帖由 小公主駕到 於 14-04-24 發表
我老公有個親戚又係,50幾歳,講野仲爹聲爹氣,頂佢唔順
平日同普通人講野都咁?!

寶石宮

引用:Quote:good_pig 發表於 14-4-24 09:48 附近

原帖由 mrschocolate 於 14-04-24 發表
同自己父母、丈夫、子女,BB聲我覺得OK。人再老,都想對住最親最愛的人撤下嬌。

不過對外人就真係OMG
係!!!

寶石宮

引用:有D人天生就係BB聲,同埋BB語氣所以都無得咁

原帖由 jamieshih1210 於 14-04-24 發表

有D人天生就係BB聲,同埋BB語氣所以都無得咁講
主要係態度,作狀果隻

寶石宮

引用:我都好怕呢D人,,不過有D人天生把聲就係咁

原帖由 kayi729 於 14-04-24 發表
我都好怕呢D人,,不過有D人天生把聲就係咁
係態度,語氣

寶石宮

引用:果日我同C6係書店睇旅遊書, 有對情侶大約30

原帖由 Ocean11 於 14-04-24 發表

果日我同C6係書店睇旅遊書, 有對情侶大約30幾, 睇睇下個女人 ...

寶石宮

引用:我係唔係好變態呢

原帖由 上校車 於 14-04-24 發表
我係唔係好變態呢 ?
我連D人影相扮金魚嘴 4/6 or 3/7 面影相都好想中佢
志玲好樣都仲可以

寶石宮

引用:我有個朋友都30幾歲人,成日響facebook度話

原帖由 cathyping 於 14-04-24 發表
我有個朋友都30幾歲人,成日響facebook度話今晚又同bb(佢男友)煮飯飯,食雞雞,菜菜,仲有湯湯飲。我真係 ...
肉麻麻

寶石宮

lucille_lai_ha 發表於 14-4-24 22:55
我最怕D人响街度講。。。。
椰!
儍豬黎架!
仲要配合一個超萌樣

但呢d多數個樣都.......................

寶石宮

talkative 發表於 14-4-24 22:46
我聽到會
我想

寶石宮

引用:好多謝樓主出呢個post,因為我識太多呢啲中

原帖由 sambebe 於 14-04-25 發表
好多謝樓主出呢個post,因為我識太多呢啲中年女人扮娃娃音,高8度咁講嘢同嗲人,我以為係我自己man得滯,原 ...
真係太難頂,可能佢地以為呢d叫溫柔......扮無知 (定係真無知)

寶石宮

引用:堅恐怖! 我公司又係有個咁既, 男人面前成

原帖由 大眼的Dog 於 14-04-25 發表
堅恐怖! 我公司又係有個咁既, 男人面前成日bb 聲, 又成日同男既拉手拉腳..但皮膚差又有紋應該四 ...
通常配合無知態度 (真係架?巧叻叻,我唔知呀嘛)

寶石宮

引用:行為跟年齡不乎,即使幾抗拒中女嘅現實,都

原帖由 goodday 於 14-04-25 發表
行為跟年齡不乎,即使幾抗拒中女嘅現實,都要顧及其他人感受嘛。扮娃娃音真係好難頂。 ...
係,但佢地以為自己可愛教主

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 14-04-25 發表通

係. 成日就話自己只係一個女生 (佢係台灣人) , 做好多野都會俾人蝦俾人呃, 因為人地知佢咩都唔識.. :sickm ...
超怕呢d, 講比佢聽又唔聽,成日大鄉里配騎呢。去地方又永遠唔識路,少少事又大驚小怪。

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 14-04-25 發表超

正是!!
其中一個去bbq, 成日問食得未,成日點人加炭 (全場都女仔), 少少事又話好驚

寶石宮

sambebe 發表於 14-4-27 23:46
諗諗吓都有共通點,都係40上下,同埋樣子嚇人
即係咁, 如果十八廿二, 應該冇醜婦呢...我地d 毛管都仲頂得住..但.................

首頁

尾頁

跳至