自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:想大家比d意見我,等我派利是派得開心d!舊

原帖由 713050 於 16-01-31 發表
想大家比d意見我,等我派利是派得開心d!
舊同事同朋友當中,好幾個都係年或年近50未有結婚,我並唔介意派利 ...
派利是冇預返有野收返架wo。。。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:所以過年利是最好取消,人地未必想單身,亦

原帖由 EVA222 於 16-01-31 發表
所以過年利是最好取消,人地未必想單身,亦唔想收利是,收左又要回禮?每位例牌$20x2,都是有限錢,成件事 ...
過左新十五先見面咪得

寶石宮

引用:Quote:原帖由 713050 於 16-01-31 發表想大

原帖由 魔怪媽媽 於 16-01-31 發表
第一次聽,派利是要有回禮

寶石宮

KT0603 發表於 16-1-31 13:36
哦,睇返前面,原來樓主收到,咁就得啦!
不如轉話題,大家遇到很久沒聯絡的朋友,新年有舊朋友聚會 ...同
同輩會照派, 最煩係同事又大過自己,..又唔算太熟咁...唔派又古怪, 派又驚佢介意
PS: 女同事

寶石宮

KT0603 發表於 16-1-31 18:20
我好d,我已經係老餅,最多只係同輩,不過,我認同係女仕比較難為情。

...

以前有D大過我, 又未結婚果D...我好驚觸動到佢地

首頁

尾頁

跳至