自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:同阿媽食飯,就算計埋細佬條女同我個 b 女

原帖由 Chowying 於 15-12-19 發表

同阿媽食飯,就算計埋細佬條女同我個 b 女都係七個人,阿 ...
咁食唔曬拎走?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:公司請飲茶,次次都有一個同事會狂叫,唔理

原帖由 leebo 於 15-12-19 發表
公司請飲茶,次次都有一個同事會狂叫,唔理你食唔食,每檯三碟炒粉面,點心每樣x3, 包括飽類, 啲蒸籠分幾行 ...
係唔係慌死蝕比老闆?

寶石宮

引用:就晒佢約食7:30尖沙咀,7:15話而家去沖涼

原帖由 molasses 於 15-12-19 發表
就晒佢約食7:30尖沙咀,7:15話而家去沖涼(屋企),跟住就出嚟,佢家住元朗,講緊10年前,好似有西鐵未呢 ...
好似未

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-12-19 發表咁

原帖由 Chowying 於 15-12-19 發表
都有拎走,不過有 d 菜式好難攞走,同埋,既然比咁多錢,不如叫好 d 餸喇。 上次去稻香食幾衰呀 ...

寶石宮

引用:Quote:I9528 發表於 15-12-19 14:14 呢d 真

原帖由 jump.jump 於 15-12-19 發表
佢係完全唔識睇人眉頭眼額/真心厚臉皮.....?成個行為都好 CHEAP
你應佢應得好直,佢應該 O 哂咀
...
有d人成日話自己率直,講野做野唔經大腦架

寶石宮

kamankx 發表於 15-12-19 18:39
四個朋友同我慶祝生日
餐飯食得七七八八,其中一個朋友條女(對佢唔想用女朋友咁禮貌)先話收想一齊 ...

我好怕BB 聲中女, 懶可愛咁..又問問問

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-12-19 發表我

原帖由 kamankx 於 15-12-19 發表
佢exactly係嗰啲bb聲中女

又有一次我地幾個朋友聚會,去我爸爸間餐廳食飯,咁因為食靚海鮮,所以 ...
即係咁,扮低b 就唔該兩個人先做。
我都遇過一個,食火鍋唔識自己夾,乜野都要揾男友,咬左一啖唔好食又比男友,當然少不了一齊去廁所啦.....

寶石宮

引用:上過幾個女仔去食甜品,一人叫樣share黎食

原帖由 Charlotte_mom 於 15-12-19 發表
上過幾個女仔去食甜品,一人叫樣share黎食,食完埋單A話計錯,果碟糖不甩佢無份食唔應該除埋佢
自 ...
好貴架?

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-12-19 發表即

原帖由 Wingwingm 於 15-12-19 發表
即係我小學同學咁,30幾用BB殸嗲亞媽話:e~~~我唔濟佢仲要絶非靚女

...
我見到呢d多數都below average

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-12-18 發表個

原帖由 ^GGmami^ 於 15-12-19 發表
無,不過我覺得無必要講定先啦!個個都有小朋友,唔通真係病我會迫你出黎食飯咩? 你估我真係無佢食唔落飯:l ...
真奇怪

首頁

尾頁

跳至