自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

登!登!登! 發表於 19-4-29 08:04
幾年無join團, 復活節跟團去外地, 有7個自費活動, 個領隊從來無問團友是否參加, 第一日自費活動時大部份團 ...

報名份表應該有講

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Maggie519 發表於 19-4-29 19:09
呢兩年分別跟團去過韓國同泰國,團友好多時係中年,好少三十歲以下

不嬲30以下都少跟團,除左細路仔

寶石宮

持之以恆 發表於 19-4-29 08:20
可以不參加,不過導遊會俾説話你聽。

我試過韓國唔join食魚生,就係黑面
問題係我c6 真係唔食魚生,佢話可以整熟...咁..

又..團友去完話又凍又盛,又得兩款魚,成$500/人...

寶石宮

Cake_Cala 發表於 19-4-29 12:33
既然旅行社要全團人一齊參加,倒不如加埋入旅費到咪仲好,又想做到個觀感係團費好平,但又好似迫人參加,我 ...

係啦,到時一組唔去就個個冇得去,幾老土

寶石宮

持之以恆 發表於 19-4-29 19:36
我都係唔食魚生導游黑面

唔食無得夾硬食架嘛
我去北海道都冇加送,領隊又冇乜嘢

寶石宮

BBG520 發表於 19-4-30 01:08
我都試過,韓國有好幾晚都係自費食晚餐,咁我唔係海鮮魚生,迫我比埋錢一齊去食,可以比個爐仔整熟黎食, ...

我果次好在大家返左酒店先出去
我地響酒店餐廳食咋

講真,如果我海鮮敏感都要夾硬好咩,我又唔信差一個人會餐廳唔做生意

首頁

尾頁

跳至