時政擂台

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

見圖,來源am730

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-7-24 09:46

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

TMC3012 發表於 19-7-23 18:21
乜網民先?
唔好搞啦

唔知,呢d,真心無聊

寶石宮

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

寶石宮

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

寶石宮

eggcarol 發表於 19-7-23 19:24
我冇話過自己高尚喎

我提下大家小心交通者. 有乜問題先

寶石宮

apelok 發表於 19-7-23 20:38
am730 係黃酼文有份
佢又係專搞事

係咩..我以為係得施永清..

寶石宮

大力大力 發表於 19-7-23 20:28
妳都成日針對人,所以我見妳的回覆,現在我都不會回的~

你而家咪回左囉...

caryfox    發表於 19-7-23 21:51

寶石宮

nobodyfool 發表於 19-7-23 21:19
really

其實BK 係咪冇細路, 冇樓就唔玩得架?

寶石宮

一見發財 發表於 19-7-23 21:11

am730個網無呢個圖同報導嘅

https://www.facebook.com/am730hk/photos/a.127021374003625/2414576015248138/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARBeqNBqsjRlZI4xpk2LdXpiTDW-bCpMBSrOD4TLIwWoNdhyRyEvTK-0OaMG4lXXxjwjT9KBwRZdDzJlkvrgfprK-ra3Da8WsG01SkuGidn1679O4DIW8kRP7pu0Dbl7tHShpPXTTl0nndEemq9OW9dZbSVZ_JCjGNeTYX5BmU7C7FXQzhWMo97TrkZIo_h-RlIJkJHICM-2SWC8DMajK1a5Nc1S8C1Pz00jzLN1VBb_eFOKSN6UkSLo-4X_jV_RBTSNMbcM5nsKUrvKXDRdPgfwiMn97VoEqb6dlEvXYtDa5LlB04bburRr2a_mdFVB-qwt8GUNjmQVnVPoHm6d06XNkg&__tn__=-R

響FB

寶石宮

nobodyfool 發表於 19-7-23 21:43

我見有人咁講.....真係迷一樣丫

寶石宮

mainfree 發表於 19-7-23 21:49
咪遲d先返公司 返正一返到都唔係做野

買埋早餐先

寶石宮

carly.c 發表於 19-7-24 06:28
佢地已經去到目中無人了,以為自己點玩都得! 望住批"大”學生,已經失曬望。
...

其實有幾多真學生

首頁

尾頁

跳至