時政擂台

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mimi88 發表於 19-11-25 01:32
由旺角行去太子短短十分鐘路程已經咁樣, 而家鞋裏面入晒沙,我係行緊馬路唔係行緊沙灘呀 :igiv ...

現任區議員係邊個?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fionlaumay 發表於 19-11-25 01:39
未選之前係建制你唔問?

丫~~~你講呢d o既..

寶石宮

miminzuku 發表於 19-11-25 02:02
根據《區議會條例》第28(2),10月4日起已經暫停區議會運作。

同現任講有用咩,你哋唔係諗住到時話唔關你事 ...

2015區議會選舉是香港主權移交後的第五屆香港區議會選舉,於2015年11月22日舉行。 是次選舉將會選出香港十八區區議會共431個民選議席本次選舉起,新一屆區議會將不再設有委任議員。 連同27個當然議員,合共458個議席。 當選的區議會議員任期為四年,由2016年1月1日至2019年12月31日。

寶石宮

leavemealone 發表於 19-11-25 02:54
哦! 現任任期到12月尾啊 ,即係你哋啲手足掘磚仲要掘到12月31號,咁梗係唔好叫現任搞啦, 叫下任搞,唔係 ...

d沙留返比你地架

寶石宮

leavemealone 發表於 19-11-25 03:04
我見你心地咁好,我有支暗瘡膏介紹畀你呀 ,我啲friend用過話好好用, 就係kiehl's breakout control, 我 ...

我而家唔駛啦, 唔駛客氣

首頁

尾頁

跳至