自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:在的士站等的士一定要長途的嗎?事緣剛才在

原帖由 rosewong 於 15-07-04 發表
在的士站等的士一定要長途的嗎?
事緣剛才在的士站搭返屋企,因路程近無跳錶,上車時已遭司機不停嘲諷直至 ...
冇分架wo, d司機近又唔like, 過海唔想,塞車地區又唔想

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 Lorican 的帖子佢用粗口鬧時我人已經

原帖由 rosewong 於 15-07-04 發表
回覆 Lorican 的帖子

佢用粗口鬧時我人已經落車
問題係,有d地區,的士集中曬去的士站,點樣專登打遠d截街既的士呀?

寶石宮

引用:Quote:藍尾巴 發表於 15-7-5 08:51 短程真

原帖由 sammi88888 於 15-07-05 發表
俾40元,咁都得?做壞規矩咪呢d 人lor
係囉,明明$22比多$18蚊。咁個錶要黎做乜

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-07-05 發表問

原帖由 Alvinchun 於 15-07-06 發表
係,我住嗰度就係,唔去的士站,根本無可能截到車
係囉,果度冇寫明一定要長途wo, 坐得的士,梗係唔想行架啦

寶石宮

引用:Quote:原帖由 good_pig 於 15-07-06 發表係

原帖由 Alvinchun 於 15-07-06 發表
係囉,嫌三嫌四
一係叫佢地同運輸處申請,好似小巴咁,洞個牌寫佢地想去的目的地囉
咪係,仲有d扮唔識路....唔識路做乜野司機

寶石宮

回覆:的士站等的士

哈哈

首頁

尾頁

跳至