跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我就冇咩野,生完都幾開心既....亞b 算好乖,生完奶奶黎左我家住,本來我以為佢陪我坐埋月就走,點知,我聽佢d 口吻好似話我返工會睇住工人同bb....即刻有d 唔開心,本來2公婆,e+多個工人,又多個小朋友,仲要多個奶奶,我真係唔想.....

陣中黎就好,始終相見好,同住難..... >.<

複式洋房

原帖由 toro8500 於 10-10-4 14:28 發表
我就冇咩野,生完都幾開心既....亞b 算好乖,生完奶奶黎左我家住,本來我以為佢陪我坐埋月就走,點知,我聽佢d 口吻好似話我返工會睇住工人同bb....即刻有d 唔開心,本來2公婆,e+多個工人,又多個小朋友,仲要多個奶奶,我真 ...

以為陪埋我坐月,仲有幾日咋,佢今日返左屋企拎埋對拖鞋黎..仲買多個潄口樽,牙刷....

我同老公講過...佢話佢亞媽老,我地E+有工人可以照顧埋佢,同埋奶奶都八十幾歲都想成日見到個孫,我理解的,但我真係唔鐘意屋企多個人LOR,我餵人奶比BB,BB食完喊又話我唔夠人奶....跟本BB 扭計之MA ....間中黎我OK,但佢似乎唔多想走...佢冇位訓又要訓廳...有時BB 半夜喊我想出廳又怕嘈住佢....點算 >.<

複式洋房

原帖由 lazybabe 於 10-10-7 12:03 發表
我既情況同你一樣,本來以為佢幾個月就走,點知佢同人講會住一年半載…
我頂唔順同左佢講,話其實我坐完月都ok, 唔洗住向度!

咁佢有咩野反應呀,如果我一出聲就做左衰人...

其實我有講過,我話隔個星期睇吓孫仔都好丫,佢話反正得閒.... >.<

唉,我仲有咩野好講woo~~勁down,想同老公講但真係怕佢難做.....

首頁

尾頁

跳至