論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔知係咪民族特色? 逢bun 老咗, 就擺起個99款。 除非初來無轉過boss, 比較易控制。若初請係老bun. 通常惡頂過家婆。 仲要比錢。
我一肥一瘦老bun全一樣。 但老還老, 一樣姣屍炖篤。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Jinius 發表於 18-3-17 12:08
我個老賓又係發姣喎 低胸 放假熱褲 有無咁難頂 又唔知自己肥 原來大家同路人
...

我件肥廢人D衰法,電話簿都晤夠寫。 鞋? 肥還肥, 心口扁。 佢頭, 膊頭正常, 腰大過胸,pet pet 50吋。
原來佢出街著2個bra, 咁至balance返佢身形。
褲,著條细3碼令妹妹現。 凹凸分明, 啋, 你鐘意比人睇, 我都唔想睇架。叫佢換過, no o舊ther trousers. 比我old ones, too small, 但我碼34, 但對比度吓, 我D仲大過佢D。 黑,面。 第二日又著, 咪又鬧, 鬧到炒個日, 仲著。

象牙宮

pandey 發表於 18-3-20 00:08
回覆 Jinius 的帖子

我依家隻老賓係無一樣得!仲衰到寫我仔嘅copy book練字,仲講大話話無寫!大話連篇! ...

佢係咪博你仔好感, 幫你仔做功課呀? 咁好唔妥。

首頁

尾頁

跳至