自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

但救護員一來到應有3個人, 三個人都無人聽老人家血糖高? 通常老人家血糖高。 好少血糖低。三個人都無懷疑機壞?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

QQ_panda 發表於 23-5-18 23:09
好多老人家低血糖

但我覺得救護係應該要check 多次

個女已講明老人家血糖高, 機咁底, 點都double check吓啦。 無吉手指check? 得部機? 好求其。

象牙宮

ahpoo 發表於 23-5-19 06:50
聽個救護口吻都係老屎忽,可能另外兩個細既唔十敢講嘢掛
咁好離譜, 累死人。

象牙宮

chingnc 發表於 23-5-19 07:20
之後又知部機壞,即係有方法check 啦,做多步呀婆可能情況唔會甘壞
係呀, 做多步, 情況會唔同。 呢個救護員好唔專業。 個女講仲態度好差。 我對唔好多少救護員, 我自己, 媽媽, 次次都好好, 唔惡, 叫我唔好驚。

乜呢個咁差?

象牙宮

karshing 發表於 23-5-19 10:45
同意,以前有call過白車,講真次次救護員都好好,態度好過醫院醫護好多。
...
鞋, 自2012年, 叫咗無30都廿幾次, Pa忽然血壓190, 跌倒。 到媽,到我, 次次都唔惡。 如遇著對老人家個咁衰, 真係要投訴。

首頁

尾頁

跳至