論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢之前4年完約, 有冇上來你度見工? 知無冷氣架, 佢可以唔做呀, 而家來要求? 明屈你似D。

你工人係老油條, 點解上手4年唔耍? 可能第一個约不過不失, 同佢續咗後昵樣個樣, 费事比長服, 唔續。

耍求可以好多, 如張床太细要換張雙床。 太硬腰骨痛?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Cashmama 發表於 19-7-10 14:39
工人40幾歲,係agent公司見工,當時未知冇冷氣
返工第一日佢話so happy because have her room and toilet ...
得把口靠擦鞋, 來到要求多多。 如掂, 唔玩野唔偷, 試吓揾架推得嘅冷氣比佢放房。 但唔掂, 呢D耍求多多人, 早炒早著。

象牙宮

Cashmama 發表於 19-7-10 15:09
暫時未有冷氣師傅得閒上嚟睇位報價,我諗住買部好似抽濕機size嘅冷風機睇下work唔work
...
嘩, 你度日頭無人, 咁好工, 仲呢樣個樣。

象牙宮

gilgil39 發表於 19-7-10 22:09
對!我工人臨續第二個約之前扮乖,而家就.....日日比佢激爆;所以我都係捱到四年完一定同佢分手,費事益佢 ...
咪蠢, 等多2年有長服,為乜無晒。

象牙宮

OKC 發表於 19-7-19 07:39
同意!呢些係菲傭本性,我請了多年菲傭所以經歷唔少!佢哋係得一想二,好貪心,我試過有工人暗示可否俾佢c ...
嘩, 使唔使要我地包佢做美白, 打埋botox啦。 神經架。

首頁

尾頁

跳至