論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

你好叻大快人心偷得咁爽

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

呢次人贜並獲, 仲係police面前, 佢乜都可以話唔知, 賴比鬼咪都得. 但証據確在. 拉番警局等過堂, 等法官判. 應該判有罪留案底. 留咗案底, 坐完就由監獄處交比Immigration, 直接押上機掟番印尼/菲律賓.

象牙宮

咁衰判28日但緩刑, 即留咗案底啦, 仲呃你無罪釋放都敢講
佢乜野大話講唔出

好啦, 掟返去, 有案底唔來得HK.

象牙宮

kawaimrsyu 發表於 13-1-31 01:21
回覆 lily-of-valley 的帖子

係呀!!!到星期二差官都未覆我,僱用公司打來問我點,我話完全未知!佢話個工人話 ...

個法官真係好人, 判佢緩刑. 似乎賊婆唔使坐, 當自已無罪釋放. 大搖大擺以為你會用番佢添
呢D人, 唔會改架, 去到邊偷到邊 大話連篇. 而家掟走咗, 有刑事案底, 就算改過名, 有晒指紋record, 唔再批佢來架啦.

如我係法官, 幾大判佢坐吓.

首頁

尾頁

跳至